Jack Grealish kunne endt opp under Ole Gunnar Solskjærs ledelse i fjor sommer. Foto: Carl Recine
Jack Grealish kunne endt opp under Ole Gunnar Solskjærs ledelse i fjor sommer. Foto: Carl Recine

Grealish avslører Solskjær-flørt: – Det var veldig nære

I et ferskt intervju forteller Jack Grealish om avskjeden med Aston Villa.

Se Aston Villa - Manchester City onsdag kl. 21.05 på TV 2 Play og TV 2 Sport Premium 2

I sommer forlot Jack Grealish Aston Villa til fordel for Manchester City.

I et lengre intervju med The Telegraph forteller Grealish om hvordan det var å forlate klubben han har vært i siden seksårsalderen.

– Du kan ikke forestille deg hvor vanskelig det var for meg å dra. Da jeg skulle fortelle det til spillerne og støtteapparatet måtte jeg stoppe etter halvannet minutt. Jeg fikk klump i halsen og begynte å gråte, forteller Grealish.

Han sier han forstår at enkelte er misfornøyde med at han forlot Aston Villa.

– Samtidig ga jeg alt for klubben hvert eneste år jeg var der, sier han om klubben han møter som City-spiller på onsdag.

– Jeg kommer ikke til å feire hvis jeg scorer mot dem. Jeg er tross alt bare en gutt fra Solihull som elsker Aston Villa, og det kommer aldri til å endre seg. Jeg har hatt sesongkort siden jeg var fire år gammel, sier 26-åringen, som er spent på hvilken mottakelse han vil få på Villa Park.

– Jeg krysser fingrene for at det vil være en god en. Jeg kommer til å klappe mot alle tribunene uansett. Hvis jeg blir pepet på, kommer det til å bli pinlig, sier Grealish i intervjuet.

Avslører drømmedamen

Solskjær-flørt

At han skulle ende opp i Manchester City som tidenes dyreste engelske fotballspiller, var ikke gitt.

I forkant av milliardovergangen var han ønsket av en rekke store klubber. I intervjuet avslører Grealish at han i fjor var nær en overgang til Manchester United, under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.

– Jeg var veldig nære på å dra, men det endte opp uten at noe skjedde, forteller Grealish, som på daværende tidspunkt ikke hadde forlenget sin kontrakt med moderklubben.

Etter eget ønske gjorde han nettopp det senere den sommeren, med en svimlende utkjøpsklausul.

– Det ble en vinn-vinn-situasjon hvor jeg hadde en utrolig sesong og Aston Villa fikk 1,2 milliarder kroner, sier han.

I Manchester City har Grealish fått spille Champions League og være med i toppkampen i Premier League. Selv erkjenner han at det har tatt tid å venne seg til en ny klubb.

– Det har vært vanskeligere enn jeg trodde det ville være å tilpasse seg en annen trener og nye lagkamerater. Først trodde jeg at jeg kom til å ha ballen mer og levere flere mål og målgivende pasninger. Det er ikke slik det fungerer, jeg har ikke hatt ballen i nærheten av like mye som jeg hadde i Aston Villa, sier han.

Selv om Grealish skal spille mot Villa onsdag kveld, håper han ikke han har spilt sin siste kamp for laget fra Birmingham.

– Det er en klubb som er så nært hjertet mitt og jeg håper definitivt å komme tilbake en dag. Ashley Young har gjort det, og jeg ønsker å gjøre det samme en dag. Det har alltid vært i tankene mine, sier Grealish.

Relatert