Første Tottenham-tap for Conte – kan ryke ut av Conference League

Slovenske Mura overrasket Tottenham og vant 2-1 i Conference League torsdag. Birger Meling hadde målgivende pasning for Rennes i 3-3-kampen mot Vitesse.

FØRSTE TAP: Antonio Conte gikk på sitt første tap som Tottenham-manager. Foto: SRDJAN ZIVULOVIC

Dermed har Rennes vunnet gruppen før siste runde.

Tottenham har ikke helt fått det til å svinge i Conference League. Mot Mura stilte Antonio Conte tilnærmet fullt lag, men det var slovenerne som overrasket med å ta ledelsen etter elleve minutter. Tomi Horvat leverte en god soloprestasjon før han la ballen opp i vinkelen.

Det ble ikke lettere for Tottenham da Ryan Sessegnon på dro seg sitt annet gule kort og fikk marsordre etter en halvtime. I andre omgang utlignet imidlertid Harry Kane alene med keeper.

På overtid sikret Amadej Marosa 2-1 og Mura-seier.

Birger Meling slo til med en målgivende pasning for Rennes mot Vitesse. Like før pause dro den norske venstrebacken med seg ballen ned mot dødlinjen og fant Gaëtan Laborde i feltet som satte ballen i mål.

Før det hadde Laborde gitt Rennes ledelsen etter ni minutter. Like etter Labordes 2-0-scoring reduserte Vitesse ved Daan Huisman. Etter pause fullbyrdet Laborde sitt hat trick før Thomas Buitink reduserte. På overtid utlignet Loïs Openda.