Spillerbørs: – Dette kan bli avgjørende for om Norge går til VM eller ikke

Dette er TV 2s spillerbørs etter Norge-Latvia. Er du enig? Gi dine egne vurderinger.

Se sammendrag av kampen øverst!

Norge-Latva 0-0

Her rundlures Skjelbæk av norsk supporter på direkten!

Det norske laget stanget og stanget mot den latviske muren på Ullevaal, men lyktes aldri.

Dermed ble det et skuffende 0-0-resultat, og nå må Norge dra til Nederland og tirsdag slå stormakten med mer enn Tyrkia slår Montenegro med for å komme seg direkte til VM.

Det norske laget fikk en opptur sent på lørdagskvelden da Montenegro kom tilbake fra 0-2 til 2-2 mot Nederland, som kunne sikret VM-plassen med seier, og har nå i hvert fall playoff-plassen i egne hender. Seier i Nederland gir minst 2. plass i gruppen.

På TV 2s spillerbørs blir Mathias Normann trukket frem som den med flest superlativer blant de norske spillerne etter 0-0-oppgjøret på nasjonalrenaen.

– Formspilleren fra Premier League tar med seg nivået og momentum inn i landslagsvarmen, og det er først når han tar med seg ballen gjennom ledd - enten ved pasninger eller føring av ball - at Norge klarer å skape noe før hvilen. Et par halvfarligheter fra distanse. Flott innlegg før Moi-«scoringen» som annulleres. Nå blir det spennende å se om kroppen kan restitueres til det skal avgjøres i Rotterdam. Dette kan bli avgjørende for om Norge går til VM eller ikke, er dommen overfor Norwich-spilleren.

Skal Norge kunne slå Nederland i Rotterdam, er de trolig avhengig av alle sine beste menn i topp fysisk forstand, og det har hersket tvil om hvorvidt Mathias Normanns kropp holder til to kamper på 90 minutter på så kort tid.

TV 2s børs er satt av fotballreporter Helge Kalleklev fra Ullevaal Stadion.

Er du enig? Gi dine egne vurderinger her!

Tabellen før Montenegro-Tyrkia og Nederland-Norge avslutter gruppen tirsdag:

  1. Nederland 9 kamper, 20 poeng, 23 plussmål
  2. Tyrkia 9 kamper, 18 poeng, 10 plussmål
  3. Norge 9 kamper, 18 poeng, 9 plussmål

Relatert