NY JOBB: Antonio Conte har tatt over Tottenham og det kan virke som om at italieneren har planer om å revolusjonere laget raskt. Foto: Martin Rickett
NY JOBB: Antonio Conte har tatt over Tottenham og det kan virke som om at italieneren har planer om å revolusjonere laget raskt. Foto: Martin Rickett

Conte bannlyser ketsjup og majones – reagerte på overvektige spillere

Antonio Conte (52) kaster ikke bort tiden i Tottenham. Nå har han ifølge The Athletic innført strenge regler for spillerne.

Kun én uke har gått siden Nuno Espirito Santo fikk sparken som Tottenham-trener. Inn kom Italienske Antonio Conte.

Ifølge det troverdige nettstedet The Athletic har Conte tatt en rekke grep for å endre hverdagen til Tottenham-spillerne.

Etter seieren over Vitesse i forrige uke skal treneren ha vært nådeløs med spillerne.

Conte la seg flat

I garderoben skal Italieneren sagt at det var siste gang han ønsket å se overvektige spillere, og at deres nåværende nivå var uakseptabelt.

Ifølge The Athletic mener Conte at en håndfull av spillerne er overvektige og har derfor innført flere strenge regler i klubbens kantine. Det samme gjorde han da han tok over Chelsea for fem år siden.

Flere matretter er fjernet fra menyen, mens ketsjup og majones er to av tilbehørene som nå blir umulig for Tottenham-spillerne å bruke til maten sin. Han skal til og med ha bestemt at maten ikke skal stekes i olje og smør.

Det spørs om ikke Spurs-spillerne går en hard fremtid i møte. Conte har alltid vært kjent for sin aggressive og høyintensive spillestil. For at den skal kunne gjennomføres må spillerne være topptrent.

Dermed øker intensiteten på treningene til spillerne. Noe hans tidligere elev, Giorgio Chiellini, beskrev slik:

– Man følte seg ikke sliten etter Contes treninger, man følte seg død, har Chiellini sagt.

Så spørs det hvor raskt resultatene kommer. Neste hinder for Tottenham er Leeds United 21. november.

Relatert