Ellevilt overtidsdrama ødela Atlético-festen

Antoine Griezmann vartet opp med drømmemål, men Valencia sikret comeback på overtid.

Valencia - Atlético Madrid 3-3

Se Antoine Griezmanns drømmemål i videovinduet øverst!

Etter en ny skuffende forestilling mot Liverpool i midtuken, var det viktig for Atlético Madrid å reise seg igjen på bortebane mot Valencia.

Hjemmelaget sto med bare én seier på de siste fem kampene, og dette oppgjøret var en gyllen mulighet for Diego Simeones menn til å komme seg tilbake på vinnersporet.

Det ble derimot en sur start for laget fra Madrid, da høyreback Kieran Trippier måtte ut med en skulderskade etter åtte minutter var spilt.

Klubben bekreftet senere på sine sosiale medier at Trippier ble fraktet til sykehus for videre undersøkelser.

Skaden var omtrent det eneste som skjedde etter en svært tam første halvtime.

– Foreløpig er det bedre samspill i korpset her på stadion enn det er på banen, bemerket TV2s kommentator, Jonas Neset Gjøen.

Omgangens eneste mål satt for de blåkledde i det 35. minutt. Toppscorer Luis Suárez var iskald mot Jasper Cillessen da han satte sitt syvende mål for sesongen.

Drømmemål i ellevill andreomgang

Andre omgang startet på et helt annet vis, og ut på banen kom et Valencia som var ute etter å imponere. Fem minutter inn i omgangen sto det 1-1. Etter fint spill av Gonçalo Guedes på høyrekant, ble hans innlegg satt av midtstopper Stefan Savić i eget nett.

Men gleden skulle vise seg å være kortvarig for hjemmelaget.

Åtte minutter etter selvmålet, vartet Antoine Griezmann opp med en drømmescoring. Mannen på lån fra Barcelona banket ballen i krysset forbi en sjanseløs Cillessen.

Innbytter Vrsaljko, som kom inn for Trippier, satte så 3-1 for Atlético i det 60. minutt. Målet ble opprinnelig dømt for offside, men etter en lang overveielse fra VAR-rommet, var kampens fjerde scoring et faktum.

På overtid skapte Valencia liv i kampen igjen. Etter et glimrende innlegg fra Gayá scoret Hugo Duro, og tente håpet for hjemmelaget.

Med ett minutt igjen av kampen satte Hugo Duro sitt andre for dagen, og sikret Valencia et vanvittig comeback.

Valencia-trener: – Jeg er ikke fornøyd

På tross av opphentingen, var José Bordalás alt annet enn imponert over eget lag etter kampen.

– Det er alltid en følelse av eufori når du får uavgjort på denne måten, men jeg er ikke fornøyd i det hele tatt. Vi må korrigere dette og forbedre oss. Jeg har bare likt laget når vi har resultatet i mot oss. Da har vi tatt sjanser og vi har angrepet. Det er dette jeg vil. Jeg må gratulere spillerne for innsatsen, men vi har ikke jobbet for å være slik vi alle vil være, sa spanjolen etter kampslutt.

Diego Simeone tok på seg all skylden for at det raknet for Atlético Madrid.

– Jeg fortalte laget at de spilte på en ekstraordinær måte. Dette er kun min feil. Valencia presset oss i det siste minuttet for å finne målet. De var fokuserte og de fortjente dette, fortalte en ydmyk Simeone.

Blåtrøyene hadde muligheten i dag til å overta Sevilla som tabelltreer i La Liga, men forblir på en fjerdeplass.

Valencia på sin side avslutter runden på en noe skuffende tiendeplass.

Relatert