Aston Villa i fritt fall - manager under hardt press: – Jeg er en kriger

Dean Smiths lag sliter i motbakke etter at Mohamed Elyounoussi og Southampton påførte Aston Villa nok et nederlag.

Southampton - Aston Villa 1-0

Moi Elyounoussi og Southampton tok alle tre poengene i fredags Premier League-batalje mot Aston Villa. Adam Armstrong ble matchvinner med sitt mål etter tre minutter.

Se Armstrongs scoring i videovinduet øverst!

Det var Villas femte tap på rad. På elleve kamper har Birmingham-klubben bare ti poeng, og kan havne under nedrykksstreken i løpet av helgen.

– Det har ikke lyktes for Dean Smith. Så får vi se om han blir sittende eller om dette er sluttresultatet, sa TV 2s kommentator Endre Olav Osnes.

– Det blir spennende å se hva som skjer med Villa-manageren. Nå er det landslagspause, og da kan ting skje, la han til.

– Jeg er en kriger. Det er skuffende at vi har tapt fem kamper, men vi har en del skadde spillere. Vi skal bruke landslagspausen på å bli klare igjen, sier Dean Smith.

Flere engelske medier spekulerer i om Smith kan være på vei ut dørene.

– Dette er en viktig kamp for Villa. Jeg er en stor supporter av Dean Smith, men du kan ikke fortsette å tape, sa Sky Sports-ekspert Paul Merson før kampen.

– Det regner ikke på Smith, det hagler, skriver The Guardian.

Likevel virker det som at Smith kommer til å beholde jobben til tross for tapet. Journalist Luke Hatfield som har Aston Villa som fast dekningsfelt tror Smith ikke kommer til få fyken.

Forrige sesong kom Aston Villa på ellevteplass i Premier League, og i sommer solgte de Jack Grealish til Manchester City. Pengene brukte de på å forsterke laget med spillere som Danny Ings, Leon Bailey og Emi Buendia.

Det har ikke gitt umiddelbar suksess.

Mirror skriver at Paulo Fonseca kan være mannen som står klar til å overta.

Relatert