Caroline Graham Hansen er satt ut av spill i en periode i påvente av resultatene etter undersøkelser av hjertet hennes. Foto: Ole Martin Wold
Caroline Graham Hansen er satt ut av spill i en periode i påvente av resultatene etter undersøkelser av hjertet hennes. Foto: Ole Martin Wold

Graham Hansen skal gjennom hjerteundersøkelser

Barcelona bekrefter at den norske landslagsspilleren er utilgjengelig for spill i påvente av resultatene fra undersøkelsene.

TV 2 vet at Graham Hansen ble byttet ut til pause i Barcelonas seriekamp mot Real Sociedad i helgen som følge av høy puls og ubehag i brystet.

Nå bekrefter klubben at den norske angriperen skal gjennom undersøkelser som følge av dette og ikke vil være tilgjengelig for spill frem til resultatene foreligger.

– Det gjøres for å være på den sikre siden. Vi håper hun er tilbake igjen om noen uker. Prøvene blir gjort på grunn av at hun ble byttet ut i helgen, skriver Barcelona i en uttalelse til TV 2 og legger til at Graham Hansen deltok på lagets trening fredag.

Ingvild Isaksen, pressesjef på det norske landslaget, sier til TV 2 at det er Graham Hansens klubb som må uttale seg om saken på dette tidspunktet. De har ikke fått noen indikasjoner dette vil ha å si for neste landslagsperiode.

Landslagssjef Martin Sjögren sier til VG at Graham Hansen opplevde høy puls også i Norges landskamp mot Polen i oktober.

– I pausen kjente hun at pulsen ikke gikk riktig ned. Legene våre undersøkte henne da og etter hvert fikk hun ned pulsen. Hun spilte videre og det fungerte bra i 2. omgang, sier Sjøgren til VG.

Landslagssjefen forteller til avisen at Barcelona overvåker hjertet hennes under trening.

Caroline Graham Hansen har ikke svart på TV 2s henvendelser fredag.

Relatert