BAYERN-EXIT: Bayern München ble sendt ut med et 0-5-tap. Foto: Martin Meissner / AP
BAYERN-EXIT: Bayern München ble sendt ut med et 0-5-tap. Foto: Martin Meissner / AP

Stjernesmell for Bayern München i cupen – Gladbach vant 5-0

Bayern München har feid all motstand til side høst, men onsdag gikk klubbens stjerner på en stygg smell i cupen da Borussia Mönchengladbach vant 5-0.

Borussia Mönchengladbach - Bayern München 5-0

Breel Embolo var den store spilleren. Han scoret to ganger, leverte en assist til ledermålet og skaffet også et straffespark.

Bayern er på tabelltopp i Bundesliga og topper sin Champions League-gruppe etter å ha slått de andre lagene til sammen 12-0 i de tre første kampene. Det hindret ikke at laget fikk bank av Gladbach, som er på nedre tabellhalvdel i serien.

Storklubben stilte med sitt beste lag i kampen der Bayern igjen måtte greie seg uten sin koronasmittede trener Julian Nagelsmann. De to første kampene uten ham ble begge vunnet 4-0, men onsdag gikk det galt helt fra start.

Allerede etter 80 sekunder skjøt Koudadio Koné inn hjemmelagets ledermål etter samspill med Embolo, og Ramy Bensebaini doblet ledelsen før det var spilt et kvarter. Samme mann satte inn 3-0 på straffespark før halvspilt omgang, etter at Lucas Hernández felte Embolo.

Bayern-forsvaret gjorde feil etter feil, og hjemmelaget vant så godt som hver eneste duell. Publikum på Borussia Park gned seg i øynene. Det fortsatte etter pause. Embolo gjorde både 4-0 i det 51. minutt og 5-0 seks minutter senere.

(©NTB)

Relatert