Sesongens første tap for Zuccarellos Wild

Mats Zuccarello og Minnesota Wild har åpnet NHL-sesongen sterkt med fire strake seiere, men søndag røk seiersrekka med tap 5–2 mot Nashville Predators.

TAP: Nashville Predators' Roman Josi setter pucken i nettet bak Minnesota Wilds Kaapo Kahkonen. Wild og Mats Zuccarello gikk på sesongens første tap søndag, etter å ha åpnet med fire strake seiere. Foto: Andy Clayton-King / AP / NTB

Etter ett mål fra Roman Josi og to fra Ryan Johansen var Predators i føringen 3–0 etter første periode. Wilds Nick Bjugstad reduserte til 3–1 med 11.30 igjen av andre periode, men Predators' Filip Forsberg og Tanner Jeannot svarte med hvert sitt mål. Like før andre periode var slutt scoret Wilds Nico Sturm.

Tredje periode ble målløs. Zuccarello noterte seg for to skudd i løpet av sine knappe 17 minutter på isen.

Wild ligger på annenplass i sin avdeling etter søndagens kamp. Neste kamp er i Canada mot Vancouver Canucks på tirsdag.