spillerbørsen:

Ødegaard-ros: – Kan minne om en golfspiller

Tomålsscorer Moi og to andre nordmenn får 8er på TV 2s spillerbørs etter Norges seier mot Montenegro. Enig? Gi dine egne vurderinger her.

Se høydepunkter i vinduet øverst!

Norge-Montenegro 2-0

Foran et fullsatt Ullevaal ble det mandag kveld nostalgisk landslagsstemning da Norge tok nok et nytt steg i retning VM-sluttspillet i Qatar neste vinter.

Moi Elyounoussis 1-0-scoring satte standarden, før samme mann sikret seieren med en lekkerbisken på overtid. Sammen med kaptein Martin Ødegaard og visekaptein Stefan Strandberg trekkes han også frem som Norges beste spiller med 8er på børsen.

KAPTEIN: Martin Ødegaard ledet Norge til triumf mot Montenegro.
KAPTEIN: Martin Ødegaard ledet Norge til triumf mot Montenegro. Foto: Annika Byrde/NTB

– Nok en gang blant Norges vesentligste spillere i en landskamp. De små pasningene som løser trange situasjoner, den alltid tilstedeværende tilværelsen sentralt i banen som hjelper lagkameratene når de trenger ham som mest og de små blaffene av kreativitet kan ikke undervurderes. Vet nøyaktig hvilket treffpunkt som skal til på ballen for å løse de trange situasjonene, og kan til tider minne om en golfspiller. Gjør igjen også selvsagt jobben uten ball, og står frem som den kapteinen han skal være de 80 minuttene han er på banen, er deler av dommen om Ødegaard, mens Mois 2-0-scoring omtales som «verdens deiligste spiker».

Les hele i TV 2s spillerbørs etter oppgjøret - vurdert av fotballreporter Helge Kalleklev her.

Er du uenig? Gi dine egne vurderinger.

Relatert