Meling og co. herjet med stjernene – første tap for PSG siden Messi kom

Paris Saint-Germain stilte med hele gullrekka Messi-Neymar-Mbappé, men kom til kort mot Birger Meling og Rennes. 0-2-tapet er det første med Messi i laget.

JUBLET: Birger Meling (med lyst hår i midten) jublet sammen med lagkameratene etter scoring mot PSG. Foto: Stephane Mahe

Tapet er også det første for PSG i Ligue 1 i denne sesongen. Borte mot Birger Meling og Rennes ble PSG tidvis avkledd.Vertene tok en fortjent seier og ligger på sjuendeplass etter ni kamper med tolv poeng.Rosenborgs overmenn i europakvalifiseringen i høst avgjorde kampen like før og etter pause. Meling var tredje sist på ballen da Gaetan Laborde satte inn 1-0 etter et flott innlegg i siste minutt av første omgang. Umiddelba