Messi vartet opp med praktmål da han åpnet målkontoen i PSG

Bråk og intriger innad i PSG-garderoben er det som har preget de franske avisene de siste dagene. Det var lite som tydet på det tirsdag kveld.

PSG-Manchester City 2-0 (1-0)

Se den vakre scoringen til Messi øverst!

Tidligere denne uken meldte storavisene Marca og L'Equipe at ikke alt går på skinner innad i PSG.

Ifølge Marca har leppelesere kommet frem til at Mbappé kalte Neymar for en idiot.

L’Equipe på sin side påstår at kilder innad i PSG forteller at Mbappé føler seg isolert i garderoben. Mbappé skal ifølge den franske avisen ikke føle seg inkludert, ettersom Neymar og Messi snakker spansk i garderoben.

– Perfekt kveld

Men det var lite som tydet på at intrigene var så alvorlige som avisene mente da PSG tok imot Manchester City tirsdag kveld.

Kylian Mbappé og Lionel Messi viste iallfall at de mener alvor i denne Champions League-sesongen. Messi vartet opp med en klassescoring, som sørget for at 34-årinen nå har scoret i 17 Champions league-sesonger på rad (Ronaldo har 16).

– Det var en perfekt kveld mot en fantastisk motstander. Det var viktig for oss å vinne etter uavgjort mot Brugge. Jeg er glad for scoringen. Jeg har ikke spilt mye i det siste, bare én kamp her. Jeg tilpasser meg litt etter litt. Det som er viktig, er å fortsette og vinne, sa Messi til Canal + ifølge Goal.com etter kampen.

Messi snakket også om samhandlingen med de andre stjernene på PSG.

– Vi kommer til å bli bedre og bedre med hver kamp. Vi må alle vokse sammen, øke nivået på spillet, forbedre mange ting fremover.

Fartsfylt start på kampen

Lionel Messi, Neymar og Kylian Mbappé dannet PSGs frontrekke, men det var en midtbanesliter som skulle sette i gang scoringsballet i Paris.

Mbappé vartet opp med et nydelig forarbeid og serverte Neymar, men brasilianeren bommet på ballen.

Rett bak ham kom Idrissa Gueye som la ballen på plass og hamret den i krysset.

– Det er et klassemål, var dommen til TV 2s kommentator Endre Olav Osnes.

Manchester City fikk en gedigen sjanse til å utligne, men på utrolig vis klarte Bernardo Silva å skyte i tverrliggeren fra to meters hold.

Messi med drømmemål

Ti minutter før pause smalt det da Kevin de Bruyne barket sammen med Idrissa Gueye i en duell. Reprisen viste at belgieren traff senegaleseren stygt med knottene, og var trolig heldig da han slapp unna med gult kort.

17 minutter før slutt var det duket for Messi-show. Argentineren kombinerte med Mbappé, så plasserte han ballen vakkert i motsatt kryss. Rett og slett et drømmemål av Messi. Hans første etter sjokkovergangen.

– Han spiller ikke noe stor kamp, men hva har det å si? Når du gjør det der, sier TV 2s fotballekspert Morten Langli etter kampen.

– Han var knapt borti ballen, så gjør han det der, sier kollega Simen Stamsø-Møller.

Neymar stormet bort til Messi for å feire målet, mens argentineren løftet armen og pekte på Mbappé for å takke for den målgivende pasningen.

Messi hadde vært bortimot usynlig gjennom hele kampen, men vartet opp med et øyeblikk magi da City hadde satt i gang presset mot franskmennenes mål.

Manchester City hadde mest ball og sjanser, men det hjelper lite når du ikke klarer å få ballen i mål.

– Det var en god prestasjon. Vi gjør alt bortsett fra å score, oppsummerer Pep Guardiola etter kampen.

– Totalt sett er dette en god City-kamp, men de får ingen uttelling, sier Erik Thorstvedt etter kampen.

STJERNETRIO: Neymar, Messi og Mbappé feirer drømmemålet. Foto: Alain Jocard
STJERNETRIO: Neymar, Messi og Mbappé feirer drømmemålet. Foto: Alain Jocard

Relatert