Krisen fortsetter for Barcelona: – Noe av det mest fargeløse jeg har sett

TV 2s ekspert tror Ronald Koemans dager som Barcelona-sjef er talte.

Cádiz-Barcelona 0-0

Før kampen lanserte TV 2s LaLiga-ekspert Guillem Balagué, Belgia-sjef Roberto Martinez, som den treneren Barcelona-styret trolig ønsker seg om Ronald Koeman blir sparket.

Etter torsdagens fremvisning mot Cádiz spørs det om ikke det kan skje veldig snart. Nederlenderens raseri sørget også for at han ble utvist seks minutter på overtid.

– Det er sørgelig. Det de har vist den siste uken er rett og slett sørgelig. Mot Bayern München var de gode i ti minutter, så virket det som om de ga opp. Mot Granada hadde de ballen mye, men var dårlige, sier TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller og fortsetter:

– Her holder de på å tape mot Cádiz. Koeman er under press, det samme er laget. De viktigste spillerne er nødt til å steppe opp og begeistre.

Han får støtte av kollega Mina Finstad Berg, som tror Ronald Koemans dager som Barcelona-sjef er talte etter 0-0 mot Cádiz.

– Veien videre går nok uten Koeman. Han hang i en voldsom tynn tråd allerede før kampen. Det var ganske klart fra spanske medier før kampen at denne kampen måtte vinnes, og at det ikke fantes noen unnskyldninger om det ikke skjedde. Alt i alt er det Ronaldo Koeman har levert denne høsten altfor dårlig, sier Finstad Berg.

Storklubben leverte en bekmørk forestilling, og resultatfangsten etter klubbens to siste kamper mot Granada og Cádiz er fattige to poeng.

Dermed er Barca syv poeng bak erkerival Real Madrid.

BOMMET: Memphis Depay hadde flere store muligheter, men klarte ikke å få ballen i mål. Foto: Miguel Morenatti
BOMMET: Memphis Depay hadde flere store muligheter, men klarte ikke å få ballen i mål. Foto: Miguel Morenatti

– Noe av det mest fargeløse jeg har sett

Barcelona skapte ingen verdens ting i førsteomgang.

– Barcelona har hatt et slagord på «we color football», men dette er noe av det mest fargeløse jeg har sett, sa TV 2s fotballekspert Mina Finstad Berg i pausen, og fikk støtte av kollega Simen Stamsø-Møller:

– De skaper ingenting! Dette har vært begredelig og fryktelig å se på. Det er langt, langt unna den standarden vi forventer fra Barcelona.

I andreomgang fikk Memphis Depay en gedigen mulighet til å sende bortelaget i ledelsen, men fra fem meter sviktet nederlenderen.

Se den utrolige bommen i videovinduet øverst!

25 minutter før slutt ble Frenkie de Jong utvist etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort.

– Han var aldri i tvil der dommeren. Problemene tiltar i styrke for Ronald Koeman. De Jong er på ball, men trekker til seg beina. Det der er aldri et gult kort i min bok, var dommen til TV 2s kommentator Peder Mørtvedt.

Mina Finstad Berg reagerte også på avgjørelsen.

– Det er to ekstremt strenge gule kort.

Enorme sjanser like før slutt

Ti minutter fikk Cádiz en gedigen sjanse, men Marc-André ter Stegen vartet opp med en ndelig redning.

– Det er like før spikeren i Ronald Koemans kiste settes, utbrøt Mørtvedt.

Depay fikk to enorme sjanser også på overtid, men klarte ikke å sette ballen i mål. Det gjorde heller ikke Cádiz, som selv var nære like før slutt.

Seks minutter på overtid ble også Ronald Koeman vist det røde kortet av kampens dommer.

Relatert