Alexander Sørloth skaffet Real Sociedad straffe, men lagkameraten leverte ikke fra krittmerket.
Alexander Sørloth skaffet Real Sociedad straffe, men lagkameraten leverte ikke fra krittmerket.

Sørloth skaffet straffe – lagkameraten dummet seg ut

Alexander Sørloth startet sin første kamp for Real Sociedad mot Sevilla søndag.

Real Sociedad - Sevilla 0-0 (0-0)

Alexander Sørloth fikk sin første kamp fra start for Real Sociedad hjemme mot Sevilla søndag. Han startet på topp sammen med Alexander Isak, men sistnevnte måtte ut med skade like før pause.

25 minutter ut i førsteomgang skaffet Sørloth straffe i en duell med Sevillas Diego Carlos. Sørloth dempet ballen på brystet, før Carlos var borti ballen med hånden. VAR så på situasjonen, mens dommer måtte ut og se på skjermen før han dømte hands og straffe til Sociedad.

Mikel Oyarzabal stilte seg opp ved krittmerket, men sendte av gårde et svakt straffespark som var enkelt for keeper Bono å ta. Dermed stod det fremdeles 0-0 og det ble også pauseresultatet.

Sørloth ble byttet ut i det 73. minutt, men fikk skryt for involveringene i LaLiga-studio.

– Sørloth var mye involvert, startet kampen friskt, kommer til første sjanse, framprovoserer straffe. Nå fikk vi ikke se en hel omgang med han og Isak på banen sammen, men det var noen tendenser til samarbeid, sier TV 2s fotballekspert Morten Langli i LaLiga-studio i pausen.

– Han vinner dueller, rydder unna med sin sterke kropp og viser bra fart, fortsetter Langli.

Både Sociedad og Sevilla hadde sine sjanser etter pause, men det endte målløst på Reale Arena og dermed poengdeling. Dette er fjerde kamp på rad at Sociedad holder nullen.

Relatert