Rummenigge: – Haaland kommer ikke til å gå til Liverpool

Bayern München-legenden Karl-Heinz Rummenigge mener Erling Braut Haaland er nest best i verden for øyeblikket, og spår hvem som kommer til å kjøpe nordmannen.

Se Besiktas-Borussia Dortmund på TV 2 Sport og Play onsdag fra klokken 18.00!

Karl-Heinz Rummenigge var direktør i den tyske storklubben Bayern München fra 2002 til 2021, klubben han selv spilte 310 kamper for og scoret 162 mål fra 1974 til 1984.

BAYERN-GENERAL: Karl-Heinz Rummenigge. Foto: Matthias Schrader
BAYERN-GENERAL: Karl-Heinz Rummenigge. Foto: Matthias Schrader

Den tidligere Bayern München-direktøren har selvsagt fått med seg storklubbenes jakt på Dortmunds norske målmaskin Erling Braut Haaland.

Etter Bayern Münchens 3-0-seier mot Barcelona på Camp Nou, hvor Robert Lewandowski scoret to mål, var Rummenigge ikke i tvil om Braut Haalands kvaliteter.

– Robert Lewandowski er den beste angriperen i verden. Erling Braut Haaland er den nest beste, slo Karl-Heinz Rummenigge fast i et intervju etter kampen, ifølge Marca.

– Haaland er en investering

Bayern München skal være interessert i å kjøpe Braut Haaland neste sommer. Men den tyske gigantklubben er ikke den eneste.

Både Manchester City, Chelsea, Manchester United, Liverpool og ikke minst Real Madrid skal alle ha Dortmund-stjernen på sin ønskeliste.

– Jeg tror Bayern München ønsker å forlenge kontrakten med Robert Lewandowski utover når kontrakten går ut i 2023. Haaland er en langsiktig investering, konkluderer mannen som styrte Bayern München-sjappa i 19 år.

Liverpools manager Jürgen Klopp har mange ganger uttalt seg på svært rosende vis om Haaland. Det har naturlig nok ført til spekulasjoner om at 21-åringen kan ende opp på Anfield neste sommer.

Tror ikke på Liverpool-overgang

Karl-Heinz Rummenigge føler seg sikker på at det ikke kommer til å skje.

– Jeg tror ikke at Haaland kommer til å gå til Liverpool. Men jeg vil ikke utelukke Real Madrid. Kanskje Real Madrid virkelig åpner opp lommeboken litt mer neste sommer, og sikrer seg både Haaland og Mbappé, spekulerer den tyske fotballegenden.

Erling Braut Haaland har fått en strålende start på årets sesong med Dortmund. Med fem mål og fire målgivende pasninger på fire kamper er Haaland absolutt i rute til en ny fantastisk sesong.

Onsdag skal han jakte nye mål i Champions League. Kampen mot Besiktas spilles på Vodafone Park, samme arena hvor Norge skal møte Tyrkia i oktober.

Besiktas-Borussia Dortmund ser du på TV 2 Sport og Play onsdag fra klokken 18.00!

Relatert