Solskjær: – Cristiano Ronaldo er den største gjennom tidene

Ole Gunnar Solskjær åpnet døren på vidt gap. Ikke lenge etter var Cristiano Ronaldo klar for Manchester United.

Torsdag kveld kom sjokkryktene om at Cristiano Ronaldo (36) nærmet seg en overgang til Manchester City.

City så fortsatt ut til å være neste destinasjon da Ole Gunnar Solskjær holdt sin pressekonferanse fredag, men nordmannen visste nok mer enn alle som var til stede da han snakket om den potensielle City-overgangen.

– Vi har alltid hatt god kommunikasjon. Bruno har snakket med ham også, og han vet hva vi føler for ham. Hvis han noen gang skulle forlate Juventus, så vet han at vi er her, sier Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Ikke lenge etter begynte Manchester United-ryktene for alvor å tikke, og ikke mange timer senere ble Cristiano Ronaldos retur til gamleklubben bekreftet.

Bruno Fernandes tok sin del av æren på Twitter, der han omtaler seg selv som «agent Bruno».

Cristiano Ronaldo spilte sammen med Ole Gunnar Solskjær i Manchester United fra 2003 til 2007, og hadde nordmannen som trener året etter.

Den gangen hadde han bare lovord å si:

– Det største gjennom tidene

Solskjær fikk også spørsmål om hva det ville bety om Ronaldo skulle signere for erkerivalene, noe som så ut som en realistisk mulighet fredag morgen.

– Vi fokuserer på de spillerne vi har her. Jeg vil ikke spekulere for mye om ham. Når du er i United, må du lese mye om deg selv. Vi får se, sier nordmannen.

Varmen i det manageren sa, vitnet nok likevel om at noe var i gjære.

– Han er en legende i denne klubben. Han er den største spilleren gjennom tidene spør du meg. Jeg var heldig nok til å spille med ham. Han er en strålende person også. Alle som har spilt med ham, har bare gode ting å si, sier Solskjær.

Og United-manageren er åpen på at det kan kommer forsterkninger før vinduet stenger.

– Enhver manager ser alltid etter noe ekstra. Jeg er fornøyd med antallet vi har og kvaliteten er veldig bra.

Pep om Ronaldo

Manchester City-manager Pep Guardiola fikk også spørsmål om Ronaldo på sin pressekonferanse.

– Jeg kan ikke si mye. Harry Kane vil fortsette i hans klubb, en eksepsjonell klubb som Tottenham er. Ronaldo, han er en Juventus-spiller og jeg kan ikke si noe.

– Det jeg kan si er at i disse tre-fire dagene igjen av vinduet, så kan alt kan skje. I min mening er det få spillere, og der er Ronaldo og Messi inkludert, som kan bestemme sin neste klubb. De kan gjøre det, sier Pep.

– Akkurat nå virker det langt, langt unna.

Guardiola sier også at han er mer enn fornøyd med troppen han har nå. I sommer har de himmelblå hentet Jack Grealish fra Aston Villa, men ikke erstattet Sergio Agüero, som gikk til Barcelona.

Og kort tid etter at Guardiola holdt sin pressekonferanse, ble det gjort klart at City ikke kom til å bli neste stoppested for Ronaldo.

Relatert