Moi med hat trick i Southamptons storseier

Mohamed Elyounoussi scoret tre av målene da Southampton slo Newport 8-0 i 2. runde av ligacupen onsdag kveld.

LØSNET: Det løsnet for Mohamed Elyounoussi for Southampton mot Newport. Foto: Simon Galloway

Newport-Southampton 0-8

Armando Broja startet målshowet med 1-0 etter ni minutters spill. 25 minutter var spilt da Elyounoussi la opp til 2-0-målet ved Nathan Tella. Kyle Walker-Peters sørget for 30 like før pause.

I 2. omgang var det tid for norsk målsus. Elyounoussi scoret to mål med sju minutters mellomrom i starten av omgangen til 4-0 og 5-0.

Broja laget sitt andre for dagen etter 57 minutter, og Nathan Redmond ordnet 7-0 før Moi puttet sitt tredje for kvelden på overtid.

Det var hans tre aller første mål i Southampton-trøyen. Den norske landslagsspilleren tilbragte siste sesong på utlån i Celtic, men er nå tilbake i Premier League.

Nå må han overbevise manager Ralph Hasenhüttl om at han bør få tillit også i ligaen.