Luke Shaw, Harry Maguire og Paul Pogba har alle spilt EM i sommer. Det er ikke helt sikkert at de fortsatt er lagkamerater når Premier League-sesongen sparkes i gang.
Luke Shaw, Harry Maguire og Paul Pogba har alle spilt EM i sommer. Det er ikke helt sikkert at de fortsatt er lagkamerater når Premier League-sesongen sparkes i gang. Foto: Shaun Botterill

Fotballryktene: – Lagkameratene bønnfaller Pogba om å bli

Les torsdagens fotballrykter!

PSG sjekker mulighetene for å hente Paul Pogba til klubben. Det kan bli aktuelt allerede denne sommeren. Men det kan også drøye til Manchester United-kontrakten hans går ut neste sommer. Det skriver Athletic.

The Sun hevder at lagkameratene er desperate etter å beholde den franske stjernen i klubben.

– Rashford og flere andre har gjort alt de kan for å overtale Pogba om å bli. De mener at laget mister en verdensklassespiller om han bestemmer seg for å dra, sier en kilde til avisen.

– Han er også en av lederskikkelsene i garderoben, og en som de yngre spillerne ser opp til når laget sliter,

Arsenal skal være villige til å inkludere Hector Bellerín i en byttehandel for å sikre seg Inters Lautaro Martinez. Det melder Football Insider.

Harry Kanes Tottenham-fremtid er svært så usikker, og mye tyder på at angriperen forsvinner fra Nord-London. Det betyr at klubben allerede har flere potensielle erstattere på blokken. Det kan bli Dusan Vlahovic. Det skriver Telegraph. 21-åringen scoret 21 mål for Fiorentina forrige sesong.

Martin Ødegaard startet og hadde assist i Real Madrids treningskamp i helgen, men det er langt fra sikkert at nordmannen blir værende i storklubben. Ifølge Fabrizio Romano er Arsenal storfavoritter til å signere 22-åringen dersom Real Madrid bestemmer seg for å selge.

En annen som kan havne på Emirates er Ajax-keeper Andre Onana. 25-åringen soner for øyeblikket en dopingdom, men ifølge Voetbal International er også Lyon interesserte i kameruneren. Målvakten vil uansett ikke bli spilleklar før i november.

Norwich er tilbake i Premier League. Klubben er ute etter flere forsterkninger og en som kan være på vei inn er det greske stortalentet Christos Tzolis. Det skriver Football Insider. 19-åringen, som spiller for PAOK, har allerede notert seg for åtte landskamper for Hellas.

Relatert