LINKES TIL ITALIA: Stefan Strandberg linkes til Serie A.
LINKES TIL ITALIA: Stefan Strandberg linkes til Serie A. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Fotballryktene: – Nærmer seg Serie A-overgang

Mens PSG ønsker seg Paul Pogba. Her er onsdagens rykter!

PSG ønsker seg Paul Pogba, og forsøker nå å selge spillere for å få råd til franskmannen. Pariserne tror de kan få Pogba for i overkant av 600 millioner kroner, skriver Mirror. United har imidlertid ikke blitt kontaktet av PSG enda, ifølge Manchester Evening News.

Raphael Varane virker å komme nærmere og nærmere en Manchester United-overgang, og 28-åringen håper overgangen kan bli et faktum i løpet av de neste dagene, skriver spanske AS.

Stefan Strandberg kan snart være Serie A-spiller, skal vi tro den italienske journalisten Alfredo Pedulla. Ifølge Pedulla er Strandberg svært nære en overgang til nyopprykkede Salernitana. Klubben har allerede nordmannen Julian Kristoffersen i troppen.

Det er nå tre uker siden Lionel Messis kontrakt med Barcelona gikk ut, og superstjernen står fremdeles uten kontrakt. Messi skal være enig med Barcelona, men katalanerne sliter voldsomt økonomisk, og forsøker desperat å selge unna spillere for å kunne resignere sin største stjerne, skriver Guardian.

Arsenal ønsker seg James Maddison, og er villige til å tilby Leicester flere spillere, deriblant Reiss Nelson, som en del av en avtale, skriver Daily Mail.

Arsenal er også på keeperjakt, og stepper opp jakten på Barcelona-keeper Neto, skriver spanske Mundo Deportivo.

Erling Braut Haaland linkes stadig til Chelsea, og ifølge ESPN kan London-klubben finne på å legge inn et bud på over 1,6 milliarder på nordmannen.

Tottenham og Sevilla er nesten enige om en avtale som vil gjøre Bryan Gil til Spurs-spiller og Erik Lamela til Sevilla-spiller, skriver Sky Sports . Ifølge The Guardian betaler Spurs også 265 millioner kroner pluss bonuser for Gil.

Juventus vurderer en sjokkerende byttehandel med PSG. Ifølge L'Equipe ønsker Torino-klubben å bytte Cristiano Ronaldo mot Mauro Icardi.

Juventus har satt en prislapp på 430 millioner kroner på Merih Demiral, som har vært linket til Everton, ifølge Goal.

I går signerte Everton Andros Townsend og Asmir Begovic, og allerede i dag kan flere være på vei inn dørene på Goodison Park. Demarai Grai gjennomførte tirsdag medisinsk test, og det er ventet at 25-åringens overgang fra Bayer Leverkusen blir offentliggjort snart, skriver Sky Sports.

Relatert