IKONISK: Det var som Inter-trener José Mourinho gjorde følgende gest etter sin misnøye med dommeren etter en Serie A-kamp i 2010.
IKONISK: Det var som Inter-trener José Mourinho gjorde følgende gest etter sin misnøye med dommeren etter en Serie A-kamp i 2010. Foto: Giuseppe Cacace

Mourinho-bildet gikk verden rundt - elleve år senere møtte han dommeren igjen

Tilfeldigheter gjorde at José Mourinho ble gjenforent med dommeren han raste mot.

Sirkus Mourinho er tilbake i Italia. Den ferske Roma-manageren satte dype spor etter seg under sitt forrige opphold i Serie A, og noe av det som huskes best er bildene etter oppgjøret mellom Inter og Sampdoria i 2010.

Portugiseren var svært misfornøyd med dommerens opptreden etter at han viste ut både Walter Samuel og Ivan Cordoba i 0-0-kampen. Etter kampslutt holdt Mourinho hendene sine samlet som om de var i håndjern for å markere sin misnøye.

Bildet ble ikonisk. Elleve år senere førte tilfeldigheter til at Mourinho igjen møtte dommer Paolo Tagliavento. Den tidligere dommeren er nå visepresident i Serie B-klubben Ternana som Roma møtte til treningskamp i forrige uke.

Tagliavento har dokumentert det hele på sin Instagram-konto og det ser ut til at stemningen var bedre enn for elleve år siden.

– Så hyggelig å treffe deg igjen, skriver eks-dommeren etterfulgt av en tunge-emoji.

Mourinho, som selv liker å komme med en del sprell og ablegøyer på sin Instagram-konto, har kommentert bildet med to emojier: 🤔😂

Så gjenstår det å se om humøret er like bra når sesongen sparkes i gang i august.

Roma vant for øvrig treningskampen mot Ternana 2-0.

Relatert