Kommende sesong sender TV 2 alle kampene fra Premier League.
Kommende sesong sender TV 2 alle kampene fra Premier League. Foto: Dave Thompson

TV 2 sender samtlige 380 Premier League-kamper

TV 2 får sende alle de 380 kampene fra Premier League neste sesong.

Dette fikk TV 2 bekreftet fra Premier League i går kveld. Sammen med alle kampene fra LaLiga og Champions League er det 900 internasjonale toppkamper fra august 2021 til mai 2022.

- Dette er en nyhet sportsredaksjonen mottar med både glede og lettelse. Vårt mål er å skape det beste fotballtilbudet i Norge noensinne, og da er det viktig å kunne tilby alle kamper til alle supportere - uansett klubb, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Når Premier League starter fredag 13. august, møtes nyopprykkede Brentford og Arsenal klokken 21.00.

De øvrige kampene i første runde er:

Lørdag 13.30: Manchester United – Leeds

Lørdag 16.00: Chelsea - Crystal Palace, Everton - Southampton, Leicester - Wolverhampton, Burnley - Brighton, Watford - Aston Villa.

Lørdag 18.30: Norwich - Liverpool

Søndag 15.00: Newcastle - West Ham

Søndag 17.30: Tottenham - Manchester City

I tillegg til Premier League, Champions League og LaLiga har TV 2 rettighetene til VM-kvalifisering, Nations League og alle privatlandskampene i året som kommer.

- Etter EM tar vi en ørliten fotballpause før vi lader opp til tidenes fotballsesong på TV 2. Vår sportsredaksjon er proppfull av energi og klare for å formidle alle de store øyeblikkene til seerne. Hver eneste kamp og hvert eneste spark får man på TV 2-kanalene og TV 2 Play i månedene som kommer, forteller Vegard Jansen Hagen.