FRA LIVERPOOL TIL PSG: Gini Wijnaldums kontrakt med Liverpool gikk ut, og kunne dermed signere gratis for PSG. Foto: Jon Super
FRA LIVERPOOL TIL PSG: Gini Wijnaldums kontrakt med Liverpool gikk ut, og kunne dermed signere gratis for PSG. Foto: Jon Super

Var på vei til Barcelona - klar for PSG

Georginio Wijnaldum har signert for det franske hovedstadslaget.

Den nederlandske stjernen Georginio Wijnaldum har signert for Paris St.-Germain. 30-åringen kommer gratis fra Liverpool, og har signert en kontrakt som strekker seg til juni 2024.

Det bekrefter den franske klubben.

Lenge så det ut som at han var på vei til Barcelona for å bli gjenforent med sin tidligere landslagssjef Ronald Koeman. Men ifølge den anerkjente journalisten Fabrizio Romano ombestemte Wijnaldum seg søndag.

Det skal ha vært enighet om kontrakten og medisinsk test skal ha vært planlagt, men da PSG kom på banen, snudde altså den tidligere Newcastle-spilleren.

Lønnen blir rapportert til å være det dobbelte av det Barcelona kunne tilby. Romano melder at Wijnaldum kommer til å tjene rundt 95 millioner kroner årlig.

I Nederland spilte Wijnaldum først for Feyenoord og deretter for PSV før Newcastle hentet han i 2015. Året etter gikk han til Liverpool, hvor han altså var i fem sesonger før kontrakten gikk ut denne sommeren.

På landslaget har midtbanespilleren spilt 75 kamper og scoret 22 mål. Han er med i EM-troppen til Nederland, som er i gruppe med Ukraina, Nord-Makedonia og Østerrike.

Relatert