IKKE MENINGEN: Dette bildet skulle aldri nå sosiale medier.
IKKE MENINGEN: Dette bildet skulle aldri nå sosiale medier. Foto: Skjermdump.

Bildet skulle aldri ut på sosiale medier: – Jeg er blitt lurt

Premier League-stjernen forbannet på «tidligere venner» etter at et bilde ble lekket.

Leicester-stopper Wesley Fofana kan se tilbake på en svært imponerende debutsesong i Premier League.

20-åringen skulle egentlig spille EM-sluttspill for det franske U21-landslaget, men pådro seg en skulderskade i sesongavslutningen. I stedet reiste han på ferie til Dubai.

Men unggutten har klart å skape overskrifter likevel. Lørdag var det nok mange Leicester-fans som satte morgenkaffen i vrangstrupen da et bilde av Fofana poserende i en Arsenal-drakt gikk som en farsott på sosiale medier.

Arsenal-fansen rakk å drømme seg bort en liten stund, men nå har den tidligere Saint-Etienne-stopperen lagt død alle overgangspekulasjoner.

– OK, kompiser. Jeg er blitt lurt av noen tidligere venner til å ha på meg en Arsenal-drakt, skriver Fofana på Twitter.

– Jeg spilte en fotballkamp (jeg var trener, siden jeg ikke kan løpe) med noen venner og etterpå byttet vi drakter. Jeg er blitt fotografert i det jeg trodde var min private sfære. Jeg hadde selvsagt ikke tenkt at det som var en vennskapelig kamp og spøk ville ende opp på sosiale medier.

Nå ber Leicester-stopperen sine egne fans om unnskyldning.

– Jeg synes synd på våre fans og jeg er sint på de karene som benyttet anledningen til å skape denne dårlige stemningen. Beklager til alle Arsenal-venner, jeg har ingen problemer med rødfargen men hjertet mitt er bare blått, avslutter Fofana, som i tillegg opplyser om at han er en dårlig trener.

Laget hans tapte nemlig 5-20 ...

Dermed ser det ikke ut til at Fofana vil være løsningen på Arsenals problemer. Men kanskje kan hans gamle lagkamerat være det.

William Saliba ble hentet fra Saint-Etienne samtidig som Fofana spilte i klubben. Saliba har imidlertid ikke blitt en suksess i Arsenal-trøyen ennå og ble lånt ut til Nice forrige sesong. Mange har nok stilt seg spørsmålet om Arsenal faktisk satset på feil Saint-Etienne-stopper.

Saliba skal imidlertid ha gjort sakene bra i Nice og Ligue 1, og vil nok prøve å overbevise Mikel Arteta om at han bør spille fast neste sesong.