Kamara med måldobbel mot Nevilles menn

Ola Kamara bidro sterkt med to scoringer da DC United knuste Inter Miami 3-0 på bortegress i MLS lørdag.

SCORET TO: Ola Kamara. Foto: Grtt, Vegard

Nordmannen scoret kampens første og siste mål og sørget for en sterk seier etter to strake 0-1-tap i den nordamerikanske fotballigaen.

Det må kunne settes spørsmålstegn ved forsvarsspillet til Phil Neville-trente Inter Miami ved alle tre målene. Kamara fikk veldig god plass da han lekkert skrudde inn 1-0-scoringen etter et snaut kvarter.

Spissmakkeren Paul Arriola doblet ledelsen etter 20 minutter, mens han inntok servitørrollen da Kamara løp inn et innlegg ved bakre stolpe i det 71. minuttet. Da var kampen punktert.

DC United klatrer med seieren forbi Inter Miami på tabellen MLS' østlige avdeling. Begge lagene har spilt åtte kamper, og Kamaras lag har ni poeng mot Inter Miamis åtte.

På tredjeplass i avdelingen ligger Ronny Deila og New York City etter en sterk 2-1-seier over Los Angeles FC på bortebane. LA-laget tok ledelsen ved Corey Baird, men Deilas karer klarte å utligne og deretter avgjøre på tampen etter å ha fått en mann utvist.