UTLIGNET: Vegas Golden Knights vant det andre oppgjøret og utlignet mot Zuccarellos Wild. Her fra en kamp mot Stars i Februar.
UTLIGNET: Vegas Golden Knights vant det andre oppgjøret og utlignet mot Zuccarellos Wild. Her fra en kamp mot Stars i Februar. Foto: Jerome Miron

Tap for mål- og poengløs «Zucca» i sluttspillet

1-3-tap for Zuccarello og Wild mot Golden Knights.

Mats Zuccarello gikk både mål- og poengløs av banen da Minnesota Wild tapte 1-3 for Vegas Golden Knights i NHL-sluttspillet i det andre møtet i best av sju.

Dermed utlignet laget fra Las Vegas til 1-1 i duellen.

Mats Zuccarello var på isen i 16.32 minutter, men fikk ikke registrert noen skudd på mål. Han hadde derimot en takling og to blokkeringer i løpet av kampen.

Alex Tuch ble den store hjemmehelten med sine to scoringer. Knightsmålvakten Marc-André Fleury var også i spillehumør og reddet hele 34 av 35 skudd fra Wild.

Wild vant den første kampen 1-0. Det gikk en hel periode før gjestene tok ledelsen med 1-0 ved Matt Dumba midtveis i annen periode.

Det var ikke lenge Wild fikk være i ledelsen. Hjemmelaget slo tilbake bare 18 sekunder senere da Jonathan Marchessault utlignet.

Alex Tuch førte hjemmelaget i ledelsen etter 17.19 i midtperioden, og han satte sitt annet mål i et overtallsspill med 53 sekunder igjen av kampen.

De to neste kampene torsdag og lørdag spilles hjemme i St. Paul for Wild.

(©NTB)

Relatert