ETTERFORSKES: Lionel Messi hadde Antoine Griezmann og resten av Barcelona-stjernene på besøk mandag.
ETTERFORSKES: Lionel Messi hadde Antoine Griezmann og resten av Barcelona-stjernene på besøk mandag. Foto: Jose Jordan

Barcelona-stjernene kan være i trøbbel etter samling hos Messi

Det er åpnet etterforskning av Barcelona-spillerne.

La Liga og katalanske myndigheter har åpnet etterforskning av Barcelona-spillerne etter at de var samlet til en matbit hos Lionel Messi mandag, skriver Mundo Deportivo og Marca.

Det skal være mistanke om brudd på både smittevernprotokollen til La Liga og katalanske myndigheters koronalover under samlingen.

Arrangementet hos Messi skal ha vært for å bygge samhold og lagånd før thrilleravslutningen på La Liga-sesongen, der Barcelona på tredjeplass er kun to poeng bak serieleder Atlético Madrid med fire kamper igjen.

Spillerne skal også ha hatt med seg sine partnere på besøket hos Messi.

Den spanske avisen As gjengir en uttalelse fra Barcelona til radiostasjonen Cadena SER, der den katalanske storklubben understreker at arrangementet hos lagets største stjerne var i privat regi.

Barcelona mener at arrangementet er uproblematisk fordi spillerne allerede lever i bobler og testes for koronaviruset nesten daglig.

Det kommer ikke frem hva slags straff Barcelona-spillerne eventuelt kan vente seg. Goal skriver at det ikke finnes en presedens for straff av klubber og spillere som bryter La Ligas koronaprotokoll.

Da fire Sevilla-spillere brøt koronaprotokollen da de var en del av en grillfest i mai i fjor, holdt det med en offentlig unnskyldning.

Lørdag ettermiddag møtes nettopp Barcelona og Atlético Madrid i en TV 2 Sport 1-sendt kamp som kan bli avgjørende i den spanske tittelkampen.

Relatert