Wenger hardt ut mot PSG-stjernene: – De ble for emosjonelle og aggressive på en dum måte

Paris Saint-Germain klappet sammen i 1-2-tapet for Manchester City i onsdagens Champions League-semifinale. Arsène Wenger kritiserer disiplinen i laget.

Se sammendrag fra kampen øverst på siden.

Det franske stjernegalleriet ledet til pause etter en imponerende første omgang. En heading fra Marquinhos tok vertene tidlig opp i 1-0.

Men kampbildet snudde helt da Kevin De Bruynes innlegg etter litt over en time lurte seg forbi en forfjamset Keylor Navas i PSG-buret. Sju minutter senere gikk Riyad Mahrez' frispark i mål gjennom en elendig mur.

– Det andre baklengsmålet er ikke akseptabelt på dette nivået. Hvorfor ligger det en spiller på bakken hvis lagkameratene åpner muren? PSG ble i annen omgang for beskyttende og var ikke lenger progressive, sa Arsène Wenger i Champions League-studioet til beIN Sport.

– Etter 1-1 kollapset de mentalt. De ble for emosjonelle og aggressive på en dum måte, la den tidligere Arsenal-manageren til.

PSG fikk Idrissa Gana utvist etter en stygg takling på Ilkay Gündogan i det 77. minutt. Wenger mener problemene til fjorårets tapende mesterligafinalist kom av svak disiplin.

IKKE IMPONERT: Tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger mener PSG kollapset mentalt.
IKKE IMPONERT: Tidligere Arsenal-manager Arsène Wenger mener PSG kollapset mentalt. Foto: Christof Stache

– Slikt utnytter Manchester City, påpekte franskmannen.

Returoppgjøret spilles i England neste uke. City blir der favoritt til å sikre sin første finaleplass i den gjeveste europacupen.

(©NTB)

Relatert