Tottenham snudde til seier i Masons managerdebut

Tottenham fikk slite for poengene uten den skadde superspissen Harry Kane, men Son Heung-mins sene straffemål ga 2-1-seier over Southampton onsdag.

Se sammendraget øverst.

Det ga en god debut for Tottenhams vikarmanager Ryan Mason. Han ble kastet inn i rollen da José Mourinho ble sparket mandag, og onsdag fikk han se sine elever snu 0-1 til 2-1 på hjemmebane.

Gareth Bale scoret et strålende utligningsmål etter en snau time, mens Son leverte da han fikk ansvaret fra ellevemeteren i Kanes fravær.

Straffesparket kom etter en spesiell situasjon der Tottenham først ble tildelt frispark for Moussa Djenepos felling av Sergio Reguillon. En VAR-kikk avslørte at forseelsen skjedde noen centimeter inne i Saints-feltet, og dermed ble det omgjort til straffe.

Tottenham fikk dermed en slags VAR-revansj etter en kontroversiell annullering kvarteret før slutt. Son trodde han hadde ordnet 2-1 da han bredsidet ballen i mål, men dommeren valgte å annullere målet for offside på Lucas Moura.

Det var spesielt all den tid Moura ikke så ut til å hindre Alex McCarthy. Southampton-keeperen var ikke i nærheten av å nå bort til ballen da den føk inn i nettmaskene.

Danny Ings scoret Southamptons ledermål etter 29 minutter.

(©NTB)