BAYERN-BRÅK: Hansi Flick meddelte lørdag at han ønsker å gi seg i Bayern.
BAYERN-BRÅK: Hansi Flick meddelte lørdag at han ønsker å gi seg i Bayern. Foto: Matthias Balk

Bayern slår tilbake mot treneren

Hansi Flick (56) ønsker å terminere kontrakten med Bayern München. Klubben er ikke fornøyd med suksesstrenerens utspill.

Det bekreftet tyskeren selv lørdag, etter laget hans hadde slått Wolfsburg 3–2.

– Jeg fortalte laget i dag at jeg ønsker å terminere kontrakten min ved slutten av sesongen, sa Flick i et TV–intervju etter kampen.

Slår tilbake

Dagen derpå slår Bayern tilbake. I en pressemelding søndag skriver storklubben at Flick presenterte sitt ønske for dem i forrige uke, men at han og styret ble enige om å fokusere på de kommende kampene – for så å fortsette samtalene etter Mainz-kampen 24. april.

Bayern er misfornøyde med at Flick uttalte seg offentlig om ønsket i en periode de spiller flere viktige kamper.

«FC Bayern avviser den ensidige kommunikasjonen av Hansi Flick, og vil fortsette samtalene som avtalt etter kampen mot Mainz», skriver styret i en pressemelding.

– Nagelsmann hovedmålet

Det er forventet at Flick skal ta over som landslagssjef for Tyskland, som han tidligere har vært assistent for. Flick var assistenttrener under Joachim Löw fra 2006 til 2014. Löw er ferdig som landslagssjef etter sommerens europamesterskap.

Etter Flick tok over som hovedtrener i Bayern høsten 2019 har han tatt klubben til Champions League–triumf, og ser ut til å være på vei mot sin andre ligatittel.

Fotballjournalisten Fabrizio Romano hevder at Alexander Sørloths manager, Julian Nagelsmann, er den heteste kandidaten til trenerjobben i Bayern.

– Nagelsmann vil være hovedmålet som ny Baryern–manager – ikke enkle forhandlinger med RB Leipzig, skriver Romano på Twitter.

33 år gamle Nagelsmann har gjort stor suksess med både Hoffenheim og RB Leipzig.

Relatert