RANET I EGET HJEM: Chris Smalling.
RANET I EGET HJEM: Chris Smalling. Foto: Alberto Lingria

Utsatt for brutalt ran: – Familien er rystet

Romas forsvarsspiller Chris Smalling ble utsatt for et brutalt, væpnet ran fredag. Nå takker han for omtanken han har fått i etterkant.

Det var fredag at tre bevæpnede ransmenn tok seg inn i boligen til den tidligere Manchester United-profilen Chris Smalling. Med et våpen rettet mot seg ble Smalling tvunget til å gi fra seg smykker og andre verdisaker i familiens bolig i Roma, rapporterer Sky Sports News.

Nå går Smalling offentlig ut og snakker om hendelsen. Han sier at familien var i sjokk etter ranet, men slapp heldigvis unna hendelsen uskadd.

Forsvarsspilleren takker for all støtte og omtanke familien har mottatt etter den brutale ransopplevelsen.

– Jeg vil takke alle for støtten og omtanken. Min familie ble rystet, men slapp fra det uten skader, skriver han på Twitter.

- Jeg håper disse menneskene kan finne en mer meningsfull retning i livet, slik at de ikke bringer en slik lidelse og nød til andre, skriver han videre.

Den tidligere lagkameraten i Manchester United, Marcus Rashford, er blant dem som har kommet med en støttende melding til Smalling og hans familie etter den vonde ransopplevelsen.

– Tenker på deg Chris Smalling og din vidunerlige familie. Ble så trist over å våkne opp til disse nyhetene i dag tidlig. Jeg kan ikke forestille meg hvordan dere opplevde det, og håper du har det ok, skriver han.

De maskerte tyvene skal angivelig ha truet Smalling til å åpne sin safe, for så å ta med seg en Rolex-klokke, smykker og andre dyrebare gjenstander.

Poltitet har ifølge avisen startet etterforskning.

Smalling, som for tiden er ute med en kneskade, var ikke med da Roma tok seg videre fra kvartfinalen i Europaligaen torsdag kveld. Den kampen gjør at Roma møter Smallings tidligere klubb, Manchester United i semifinalen.

Relatert