Lingard strålte igjen for West Ham – Leicester-profiler straffet etter å ha dratt på fest

Jesse Lingard (28) noterte seg for to nye mål i seieren over Leicester. Leicester stilte uten tre profiler på grunn av brudd på koronarestriksjonene.

West Ham-Leicester 3-2

Se Lingards volley i videovinduet øverst.

Jesse Lingard var nok en gang den store spilleren for West Ham mot Leicester søndag.

Manchester United-eiendommen sto bak to nye scoringer i det endte som med en imponerende og svært viktig 3-2-seier over Leicester.

Dermed er West Ham tilbake på 4. plassen som gir Mesterliga-plass neste sesong.

Lingards utrolige form

28-åringen har vært fenomenal etter låneovergangen til West Ham og er Premier League store formspiller.

Lingard står nå med åtte mål og tre målgivende pasninger på ni kamper etter debuten for West Ham 3. februar.

– Alt han tar i blir til gull, sier TV 2s fotballekspert Simen Stamsø-Møller.

– Han er umulig å unngå for Gareth Southgate i EM-troppen nå. Han skal med der. Uten tvil.

Flere av målene har også vært av den svært lekre sorten, inkludert det første mot Leicester søndag, en volley av det helfrekke slaget.

– Det er svært høy vanskelighetsgrad over det målet. Han lurer Kasper Schmeichel trill rundt. En herlig avslutning, sier Stamsø-Møller om Lingard 1-0-scoring.

– Jeg tror den traff leggen, sier en ærlig Lingard om målet til Sky Sports etter kampen.

Den helt utrolige formen til Lingard kan nesten egenhendig skyte West Ham til Champions League. På bekostning av storheter som Chelsea, Liverpool og Tottenham.

Stjernespiller straffet etter å ha gått på fest

Eller Leicester, som igjen risikerer å få Champions League-drømmen knust etter en fantastisk start på sesongen.

Forrige sesong røk topp fire-drømmen i siste kamp, etter tapet mot West Ham søndag er Leicester fortsatt på 3. plass, men de har kun to poeng ned til Chelsea på 5. plass.

Mot West Ham manglet de profilene Hamza Choudhury, James Maddison og Ayozé Perez.

Ifølge Telegraph skal trioen ha brøt koronarestriksjonene forrige helg da de deltok på en fest etter kampen mot Manchester City. Ifølge avisen skal Perez ha vært vertskap for festlighetene.

– Det er ekstremt skuffende å høre om dette bruddet. Vi har tatt forholdsregler for å hindre at det skal påvirke boblen laget vårt er i , sier en talsmann for Leicester til Telegraph.

I HARDT VÆR: James Maddison dro på fest etter kampen mot Manchester City forrige helg.
I HARDT VÆR: James Maddison dro på fest etter kampen mot Manchester City forrige helg. Foto: Michael Regan

Manager Brendan Rodgers vil ikke gå inn på detaljer vedrørende vrakingen av trioen. Nordiren har bestemt at vrakingen til søndagens kamp er straff nok for de tre.

– Det var en beslutning jeg tok etter en hendelse forrige helg. De har ikke levd opp til den standarden vi forventer. Alle tre er fine gutter, men vi har visse forventninger til spillerne på- og utenfor banen, sier Rogers til Sky Sports etter kampen.

– De vil være en del av laget neste uke. Konsekvensen var at de ble utelatt fra denne kampen, men de er tilbake igjen neste uke.

Han innrømmer at han er skuffet over spillernes oppførsel før en så viktig kamp.

– Det er klart jeg er skuffet over oppførselen deres. Jeg kjenner dem og de har begått en feil, men det er ikke en del av deres væremåte. Det hadde vært lett å la dem være med i dag, men vi har noen verdier i dette laget som vi må rette oss etter.

Trioen kunne fort hatt en rolle å spille i søndagens kamp. Etter en bekmørk første omgang, var Leicester i langt bedre form etter hvilen og scoret også to ganger.

Det endte likevel med 2-3-tap til tross for en svært hektisk sluttspurt.

Relatert