Norsk håndballprofil i smerter – bekrefter brudd i skuddhånden

Moa Högdahl løp av banen med store smerter.

Viborg – Odense 34-30 (18-14)

Moa Högdahl startet gnistrende godt i sluttspillkampen mot Odense torsdag, men etter at den norske Viborg-profilen satte sitt fjerde mål for kvelden etter 13 minutter, stormet hun ut på benken.

Både da hun løp av banen og fikk behandling på venstrehånden, så hun ut til å være i store smerter.

Fredag bekrefter Viborg-trener Jakob Vestergaard til dansk TV 2 at det er et stabilt brudd for Högdahl. Klubben håper imidlertid at hun skal rette avslutningen på sluttspillet. Viborg går nå inn i en lenger pause.

Da Högdahl satte seg på benken til starten av andre omgang, smilte hun til kamera, men hun kom aldri på banen etter smellen midtveis i første omgang.

– Smilet er tilbake, og det er et godt tegn, men du verden, det er mye teip og mye styr med den hånden. Det ser ikke bra ut, sa TV 2-kommentator Harald Bredeli.

– Du så grimasene da hun løp ut for å sjekkes på benken. Det er trist for Viborg og Moa Högdahl, som var glitrende frem til smellen, fulgte TV 2s håndballekspert Bent Svele opp.

Moa Högdahl tok også del i jubelen med lagvenninnene etter kampen, men hadde tydelige smerter i hånden, da hun la armen på ryggen.

Viborg vant kampen 34-30 og tok over ledelsen i sluttspillgruppen, ett poeng foran Aarhus.

Relatert