INGEN BESLUTNING: Ivar Strømsjordet og Strømsgodset jobber videre etter rasismevarslene mot trener Henrik Pedersen. Foto: TV 2
INGEN BESLUTNING: Ivar Strømsjordet og Strømsgodset jobber videre etter rasismevarslene mot trener Henrik Pedersen. Foto: TV 2

Godset-styrelederen etter krisemøte: – Det er mye å ta tak i

Etter kveldens ekstraordinære styremøte møtte Ivar Strømsjordet pressen.

Det har vært hektisk møtevirksomhet på Marienlyst onsdag. Tidligere onsdag møtte Strømsgodset-spillerne styreleder Ivar Strømsjordet og klubbens daglige leder Dag Lindseth Andersen, før det ble avholdt et ekstraordinært styremøte på kvelden.

Etter det TV 2 erfarer krever spillergruppen at Godset-trener Henrik Pedersen må gå av. De krever også styreleder Strømsjordets avgang.

– Vi har avsluttet møtet for kvelden, men vi har ikke fattet noe vedtak i dag. Vi har hatt møte med trenergruppen, spillerne og et oppsummerende møte med styret. Vi har ikke fattet noe vedtak i styret i dag, vi jobber videre med saken, sier styreleder Ivar Strømsjordet til TV 2.

Han forteller de vil ta opp tråden i morgen.

– Da får vi vel mer informasjon. Vi følger opp informasjonen vi har fått i dag og bearbeider den litt. Så skal vi jobbe sammen og snakke sammen, det er ikke noe konkret som kommer. Det er mye å ta tak i og vi fortsetter prosessen, sier han.

Strømsjordet vil ikke komme med noe tidsaspekt.

– Nå er vi opptatt av at vi skal gjøre en skikkelig jobb og være grundig i prosessen. Vi lar oss ikke stresse på tid, sier han.

TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen er svært kritisk til hvordan Godset har håndtert rasismevarselet mot treneren.

– Det er helt utrolig hvordan Strømsgodset har håndtert dette. Det er amatørmessig og flaut. Jeg tror alle som er glad i Godset har gått rundt med en flau smak i munnen etter at denne saken ble kjent. Når de først har tråkket i salaten, så ser det ut til at de bare fortsetter å tråkke i den, sier TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen.

Han tror trenerens tid i klubben er forbi.

– Jeg kan ikke i min villeste fantasi se for meg hvordan Henrik Pedersen kan lede Strømsgodset videre når så store deler av spillergruppen har vært så tydelig. Da er det bare én ting å gjøre – å fjerne treneren, sier Mathisen.

Relatert