Inter vant for tiende kamp på rad – styrer mot tittelen

Romelu Lukaku scoret og serverte da Inter slo Sassuolo 2-1 og skaffet seg elleve poengs luke på tabelltoppen i Serie A onsdag.

Milano-klubben ser utvilsomt ut til å bli det første laget som nekter Juventus ligagullet. Ni runder gjenstår av årets sesong.

En kombinasjon mellom to tidligere Manchester United-spillere sendte Inter i føringen etter ni minutter. Ashley Young slo inn, og Lukaku stusset ballen i nettet bak Sassuolo-keeper Andrea Consigli.

Halvveis ut i annen omgang inntok Lukaku servitørrollen. Han spilte fri spissmakkeren Lautaro Martínez, som satte ballen kontrollert ned i langhjørnet.

En nydelig avslutning fra Hamed Junior Traoré etter 84 minutter tente et håp for Sassuolo. Traoré skrudde ballen opp i lengste vinkel og reduserte til 1-2.

Det skulle imidlertid ikke holde til poeng. Inter kontrollerte resten av kampen, og Lukaku satte også ballen i mål på overtid, men den scoringen ble annullert for offside.

Onsdagens kamp var utsatt fra 28. runde på grunn av koronasmitte i Inter-troppen. Også Juventus og Napoli møttes onsdag i en utsatt kamp fra 3. runde, og den vant Juventus 2-1.

Cristiano Ronaldo og Paulo Dybala scoret målene for Den gamle dame, mens Lorenzo Insigne reduserte på straffespark for Napoli på overtid.

Juventus tok seg dermed opp i ryggen på serietoer Milan. Milan har 60 poeng, Juventus 59, Atalanta 58 og Napoli 56.