Foto: Geir Olsen

Storspilte mot Barcelona – så måtte han ut med skade

Etter kampen føler Elverums trener seg trygg på at det ikke er snakk om en langvarig skade.

Elverum-Barcelona 25-37

Barcelona, av mange ansett som favoritten til å vinne Champions League, ble som ventet for tøff motstand for Elverum. De hvitkledde tapte til slutt 25-37.

Resultatet så tidlig ut til å bli langt styggere. Etter elleve minutter lå Elverum under hele 1-11. De klarte imidlertid å spille jevnt derfra og ut, godt hjulpet av solid keeperspill av Thorsten Fries.

Dansken leverte 14 redninger før han måtte ut med skade. Da lå Elverum under med åtte mål, ti minutter før slutt.

Fries var på sprang tilbake mot mål da han gikk ned for telling. Han holdt seg til baksiden av beinet, og det var vanskelig å tyde om det var snakk om kneet eller låret.

Han ble byttet ut og fikk en ispose på skaden.

Etter kampen forteller Elverum-trener Børge Lund at de første tilbakemeldingene fra det medisinske teamet er positive.

– Men det er for tidlig å si om han er spilleklar til mandag. Vi må avvente og se, men vi er forhåpningsfulle og tror ikke at det er noe langvarig, sier Lund til TV 2.

Dette var den første av to kamper i åttedelsfinalen i Champions League. Begge spilles i Spania. Returoppgjøret går mandag.

Lund peker på den manglende kamptreningen når han forklarer skrekkstarten.

– Det er tydelig å se at vi er veldig ute av kamprytme. Da får vi en skrekkelig start, som gjør at selvtilliten går litt i bunn. Så klarer vi likevel å snu det okey, synes jeg, sier Lund.

Relatert