Keeperen rundlurt av Zucca

Mats Zuccarello scoret et nydelig mål i straffekonkurransen, men Eric Karlsson gjorde at San Jose Sharks slo Minnesota Wild etter åtte runder med straffer.

Zuccarello tok den tredje straffen for Wild og lurte hjemmelagets keeper trill rundt da han sendte Wild i ledelsen, men Kevin Lablanc utlignet og gjorde at også straffekonkurransen varte lenger enn vanlig.

Lagene matchet hverandre ved hvert eneste straffeslag, men til slutt kunne Karlsson avgjøre for Sharks.

Svensken scoret også to mål i ordinær tid, der to av hans landsmenn på Wild sørget for ledelse i 1. periode for Minnesota.

Marcus Johansson satte inn 1-0 etter 12 minutters spill, mens Joel Eriksson Ek sto for et lekkert forarbeid da Nick Bonino satte inn 2-1 etter at Sharks hadde utlignet.

Eric Karlsson utlignet til 2-2 og sørget så for 3-2 i starten av 3. periode. Erik Fiala sørget for balanse i regnskapet med ti minutter igjen, etter nok en svensk involvering i form av en assist fra Johansson.

Zuccarello var forholdsvis anonym gjennom kampen, men da kampen gikk til straffekonkurranse etter forlengning, viste nordmannen klasse. Likevel holdt det ikke til seier for Wild.