Zuccarello med tre målgivende pasninger i Wild-seier

Mens det var målløst i de to første periodene, bidro Mats Zuccarello sterkt til at Minnesota Wild til slutt vant 4–0 over Arizona Coyotes på hjemmebane.

I FORM: Mats Zuccarello fortsetter å imponere i NHL. Foto: Christian Petersen

Nok en gang ga det gode samspillet mellom Zuccarello og Kirill Kaprizov uttelling. Nærmere seks minutter ut i tredje periode finner Zuccarello Kaprizov med en pasning. Han sender pucken mot mål med et håndleddsskudd og sørger for kampens første mål.

De to første periodene ble målløse. Zuccarello hadde et par skuddforsøk på tampen av første periode, men de ble blokkert. Nordmannen var frampå igjen da Wild hadde overtall på slutten av andre periode, men skuddene ble reddet av Coyotes' målvakt.

Det løsnet imidlertid for Minnesota Wild i den siste omgangen. Minutter etter første scoring var Kaprizov der igjen. Den unge russeren skøyter rundt mål og fyrer av fra venstre sirkel og sørger for tomålsledelse.

I siste spilleminutt får Zuccarello tak i pucken og sender den til Jonas Brodin, som med et langskudd setter den i åpent mål.

Sekunder senere får Zuccarello pucken på venstrekanten og gir den videre til Kaprizov, som scorer og dermed noterer seg for hat trick i kampen.

Zuccarello fikk tre poeng for sine målgivende pasninger i kampen og til sammen 16 minutter på isen i Xcel Energy Center i St. Paul natt til lørdag.