FORSØKT AVLYTTET? Utpressing av Rio Ferdinand og hans kollegaer er en av teoriene etter det telefonfunnet på Craven Cottage.
FORSØKT AVLYTTET? Utpressing av Rio Ferdinand og hans kollegaer er en av teoriene etter det telefonfunnet på Craven Cottage. Foto: Carl Recine

Politiet koblet inn etter mystisk funn på Premier League-arena

To menn snek seg inn og festet mobiltelefon under et bord brukt av BT Sport.

Fulham hjelper politiet i London med etterforskningen etter et skremmende sikkerhetsbrudd på Fulhams hjemmebane, skriver Evening Standard.

Hendelsen skjedde i forkant av forrige ukes kamp mot Tottenham. To menn tok seg inn på Craven Cottage og teipet en mobiltelefon på undersiden et bord som tv-kanalen BT Sport, anført av programleder Jake Humphrey og ekspertene Rio Ferdinand og Steve Sidwell, skulle bruke under sin sending.

Det var forrige onsdag, dagen før Fulham-Tottenham, at overvåkningskameraer fanget opp to mistenkelige menn inne på stadion.

Etter å ha sett på overvåkningsbildene fryktet man først at hendelsen kunne være terrorrelatert, men den teorien skal man ha gått vekk fra.

Motivet er foreløpig uklart, men Premier League-klubbene skal være bekymret for at det kan dreie seg om organisert kriminalitet.

Enten fordi telefonen var limt fast der for å få innsideinformasjon til bettingmarkedet, alternativt at den lå der for å kunne tilrettelegge for utpressing dersom den fanget opp at Rio Ferdinand og co sa noe som ikke tålte offentlighetens lys.

Torsdagens oppgjør var det for øvrig Tottenham som vant 1-0, etter et selvmål av Fulhams Tosin Adarabioyo.

Relatert