NEI TIL TYSKLAND: Liverpool-manager Jürgen Klopp forsikrer fansen at han ikke blir Tysklands landslagssjef til sommeren. Foto: Phil Noble
NEI TIL TYSKLAND: Liverpool-manager Jürgen Klopp forsikrer fansen at han ikke blir Tysklands landslagssjef til sommeren. Foto: Phil Noble

Klopp med klar tale om Tyskland-jobben

Jürgen Klopp hyller Joachim Löw, men Liverpool-manageren avviser at han blir 2014-verdensmesterens erstatter.

Noen få timer etter at det tirsdag ble kjent at Joachim Löw gir seg som Tysklands landslagssjef etter EM, møtte Liverpool-manager Jürgen Klopp pressen før onsdagens Champions League-returkamp mot RB Leipig.

Klopp kunne umiddelbart avfeie at han blir Löws erstatter.

– Jeg kommer ikke til å være tilgjengelig som trener for det tyske landslaget i sommer eller etter sommeren, sier Klopp.

Bild har nevnt Jürgen Klopp og Bayern München-trener Hansi Flick som de heteste kandidatene til ta over etter Löw.

– Jeg har tre år igjen av kontrakten med Liverpool. Det er så enkelt som det. Når du signerer en kontrakt, forholder du deg til den kontrakten. Jeg forholdt meg til kontraktene i Mainz og Dortmund, sier han.

Löw har ledet det tyske landslaget siden 2006. Høydepunktet var VM-gullet i 2014.

– Löw har gjort en utrolig jobb i så mange år. Han er en av de mest suksessfulle. Jeg forstår at han ønsker å avslutte med EM før noen andre tar over. Det er mange gode tyske trenere, sier Klopp.

Liverpool har med seg en 2-0-ledelse fra første kamp mot RB Leipzig.

Relatert