Steffen 'SLY' Amundsen fra Oilers eSport Foto: TV 2 / Adrian Bredesen
Steffen "SLY" Amundsen fra Oilers eSport Foto: TV 2 / Adrian Bredesen

Poengdeling i toppkamp: – Vi kommer til å vinne serien

Toppoppgjøret endte i poengdeling, noe som betyr at 777 tar over førsteplassen på tabellen i Telialigaen Counter-Strike. Men Steffen «SLY» Amundsen i Oilers eSport er ikke bekymret.

I kveldens runde av Telialigaen ble vi vitne til et jevnt oppgjør mellom Oilers eSport og Apeks.

Første kartet måtte avgjøres på overtid, og endte til slutt i Oilers sitt favør. Steffen "SLY" Amundsen og Sander "Grus" Iversen stod for mye av underholdningen på første halvdelen av kampen.

Kart nummer to ble også en jevn affære, men Apeks fikk kontroll og tok siste kartpoeng. Kampen endte dermed uavgjort.

– Relativt fornøyd

Tabellen etter runde 7

1. 777 Esports
2. Oilers Esport
3. Apeks
4. Foxed Gaming Power
5. Nordavind DNB Talent
6. STB Momentum
7. Fact Revolution
8. Team Midgard
9. Wizard
10. Bifrost

Steffen Amundsen i Oilers bekymrer seg ikke for mye over kveldens resultat, og plages ikke med å dele poeng mot regjerende mester.

Skuffet over hvordan vi presterte på inferno, men vi har ikke trent det kartet på en stund. Vi har fokusert på dust2, og der tar vi seieren. Relativt fornøyd med kampen, men skulle likt å ta tre poeng, sier Amundsen til TV 2 etter kampen.

Oilers-spilleren, sammen med Sander "Grus" Iversen fra Apeks, storspilte på første kartet. Men TV 2 sin ekspertkommentator bet seg merke i at vi ikke så tilsvarende nivå fra Amundsen i kart nummer to. Det hadde spilleren en forklaring på.

– Vi ble tvunget til å spare mye på den defensive siden av kartet, og Apeks angrep på motsatt side av kartet enn hvor jeg holdt, sier han til TV 2.

– Vi kommer til å knuse de

Selv om de etter kveldens runde har mistet tabelltoppen i Telialigaen, er fremdeles Amundsen sikker i sin sak. Etter ordinært seriespill så har de alle planer om å toppe tabellen.

Visste du at?

Nettstedet gamer.no, som drives av samme selskap som arrangerer Telialigaen, arrangerer fantasy liga i Telialigaen. Her kan man, i likhet som Premier League fantasy, velge seg et lag og få poeng basert på faktiske prestasjoner i den ekte ligaen.

I skrivende stund leder faren til Steffen "SLY" Amundsen hele ligaen.

– Det vi vet er at vi kommer til å vinne grunnspillet. Vi er bedre en 777, og vi kommer til å knuse de i siste serierunde, sier han til TV 2.

Tittelen blir ikke utdelt etter ferdigspilt seriespill. Topp fire kvalifiserer seg til et sluttspill, og det er først der man vil kåre vinneren av sesongen. Fordelen med å vinne det ordinære seriespillet er at du får velge hvem av de tre andre lagene du ønsker å møte i semifinalen på sluttspillet. Oilers har allerede diskutert hvem de kommer til å velge.

– Vi kommer nok uansett til å velge laget som ender på fjerde plass, avslutter Steffen Amundsen til TV 2.

Telialigaen ser du gratis på TV 2 Sumo.

Relatert