ULYKKE: Det er snart to uker siden den alvorlige ulykken.
ULYKKE: Det er snart to uker siden den alvorlige ulykken. Foto: Andy Lyons

Nye opplysninger om ulykken

Nye rettsdokumenter avdekker nye opplysninger om golfstjernen Tiger Woods' alvorlige bilulykke.

Det er snart to uker siden Woods var involvert i en alvorlig bilulykke, der han pådro seg flere åpne brudd. Under en operasjon forrige uke ble en stang plassert på skinnebeinet til 45-åringen, mens skruer ble festet til ankelen.

Sheriff Alex Villanueva Los Angeles County uttalte etter ulykken at Woods var heldig som var i live.

– Bilen hans krysset midtdeleren, noe som antyder at bilen holdt høyere fart enn normalt. Stedet hvor ulykken skjedde er en ulykkesbelastet nedoverbakke. Det var ikke bremsespor eller andre tegn på stedet. Bilen traff først veikanten, deretter et tre, før den rullet på siden, sa Villanueva på en pressekonferanse etter ulykken.

Politiet har etterforsket ulykken og opplyste onsdag forrige uke at golfstjernen ikke blir siktet for uaktsom kjøring etter ulykken.

– Dette var en ulykke, sa politisjef Villanueva.

Var bevisstløst

Det ble tidlig kommunisert at Carlos Gonzalez ved det lokale sheriffkontoret var den første som omkom ulykkesstedet.

Det er snart to uker siden ulykken.
Det er snart to uker siden ulykken. Foto: Ringo H.w. Chiu

Da Gonzalez kom ned til SUVen var Woods bevisst, men måtte hjelpes ut fra den stygt krasjede bilen.

Nye rettsdokumenter, som ble offentliggjort fredag, viser at Woods var bevisstløs like etter at ulykken inntraff. Dette har ikke tidligere vært kjent.

Dokumentene viser at 45-åringen ble funnet bevisstløs av en mann som hørte et stort smell. Mannen, som bor like ved, kom raskt til stedet, og forsøkte å snakke til Woods, uten å få respons. Mannen har også fortalt at golfstjernens ansikt og hake var dekket med blod.

Takket for støtten

I etterkant av ulykken har Woods fått massiv støtte fra fans, venner og kjente folk over hele verden.

– Vi ønsker å takke for den overveldende støtten og meldingene i denne tøffe tiden, skrev teamet rundt stjernen på Twitter.

Under forrige ukes World Gold Championship stilte mange av utøverne i røde T-skjorter og svarte bukser, noe som har vært Woods' uniform på golfbanen i årevis.

– Det er vanskelig å beskrive hvor rørende i dag var da jeg slo på TV-en og så alle de røde trøyene. Til alle golfspillere og alle fans, dere hjelper meg virkelig å komme gjennom denne tøffe tiden, skrev Woods på Twitter.

Relatert