Vetle Sjåstad Christiansen måtte le da han ble spurt om å være ekspertkommentator i et OL han selv har planer om å delta i. Foto: Lise Åserud
Vetle Sjåstad Christiansen måtte le da han ble spurt om å være ekspertkommentator i et OL han selv har planer om å delta i. Foto: Lise Åserud

Fikk latterkrampe av frekt jobbtilbud

Vetle Sjåstad Christiansen (28) ble spurt om å være ekspertkommentator for et OL han har planer om å delta i.

Discovery skrev i en kommentar til TV 2 lørdag, via kommunikasjonsrådgiver Torbjørn Årsland, at de ikke har noen kommentar til dette annet enn at Vetle er en topp fyr og at de aldri har kommet med noen formell henvendelse angående oppdrag for dem i forbindelse med OL 2022.

TV 2 skrev opprinnelig at Discovery ikke hadde kommentert saken og beklager at denne kommentaren ikke ble publisert samtidig som artikkelen.

POKLJUKA (TV 2): Vetle Sjåstad Christiansen er klar for lørdagens VM-stafett og søndagens fellesstart.

Ett år frem i tid står han etter alt å dømme på startstreken i OL i Beijing, men det var det ikke alle som hadde tenkt på.

Det var i fjor da Sjåstad Christiansen var på vei til hytta at telefonen ringte.

– Jeg satt i bilen, også ringte det et ukjent nummer. Jeg er ikke så glad i å svare når det er ukjente numre, så jeg søkte det opp først. Det viste seg å være Discovery, så da tenkte jeg at det sikkert var samme gamle intervjuet, da. Så viste det seg å være et jobbintervju, forteller Sjåstad Christiansen til TV 2 og ler.

Forespørselen han fikk var ikke akkurat det han hadde sett for seg, og ble rett og slett en blemme fra Discovery sin side.

– De lurte på om jeg ville bli med dem og jobbe inn mot OL i Beijing, forklarer Sjåstad Christiansen.

OL i 2022 har han planer om å delta i selv.

– Så da sa jeg: «Nei, vet du hva, jeg tenkte at jeg skulle stille på startstreken, jeg. Så dere må ringe noen andre», forteller Sjåstad Christiansen og ler.

Han fortsetter å le mens han forteller om episoden, og gjør det tydelig at han ikke ble sint - selv om noen åpenbart avskrev ham til OL i 2022.

– Jeg tok det veldig pent og synes det var veldig morsomt. Jeg satt med en kamerat i bilen, og vi lo hele veien ned til hytta. Jeg hadde et par andre på blokken som de kunne ringe, som faktisk hadde lagt opp allerede, sier Sjåstad Christiansen og konkluderer:

– Nei, jeg har ikke lyst å legge opp for å bli ekspertkommentator for Discovery helt ennå.

Relatert