SKADET: Omar Elabdealloui skadet seg under nyttårsfeiringen.
SKADET: Omar Elabdealloui skadet seg under nyttårsfeiringen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Elabdellaouis agent: – Omar og Galatasaray har fokus på neste sesong

Omar Elabdealloui er fjernet fra Galatasaray-troppen ut den tyrkiske sesongen. Han er ute med øyeskader etter fyrverkeriulykken som rammet ham nyttårsaften.

Øyeskadde Omar Elabdellaoui er på bedringens vei, opplyser rådgiveren hans. Landslagsspilleren takker Galatasaray for å gi ham tid til å komme tilbake.

Klubben varslet denne uka at Elabdellaoui er ute av troppen ut sesongen etter øyeskadene han pådro seg i en fyrverkeri-ulykke i nyttårsfeiringen.

– Omar er på bedringens vei. Vi har en svært god og åpen dialog med Galatasaray. Det er riktig at Omar og Galatasaray har fokus på neste sesong, dette ble bestemt for flere uker siden, sier rådgiver Mikail Adampour i Tempo Sports Group til NTB.

– Omar er svært takknemlig for at Galatasaray gir ham den tiden han trenger for å komme tilbake, sier rådgiveren.

Fjernet fra troppen ut sesongen

Omar Elabdellaoui er fjernet fra Galatasaray-troppen ut den tyrkiske sesongen. Han er ute med øyeskader etter fyrverkeriulykken som rammet ham nyttårsaften.

Den norske landslagsbacken fikk lenge behandling på sykehus. 20. januar la klubben ut en bildeserie av Elabdellaoui som møtte lagkameratene igjen etter at han ble utskrevet.

Landslagssjef Ståle Solbakken har sagt at det viktigste er at Elabdellaoui tar seg tid, og blir så frisk som mulig.

Nå varsler klubben hans at backen er ute av troppen for resten av den tyrkiske superligasesongen, melder det statlige nyhetsbyrået AA.

Ifølge AA er Elabdellaoui blitt informert om avgjørelsen. Nyhetsbyrået skriver at behandlingen har førsteprioritet.

– Jeg kommer tilbake sterkere

Norge spiller tre VM-kvalifiseringskamper i mars, men de går nok uten Elabdellaoui.

Elabdellaoui var visekaptein på det norske landslaget under Lars Lagerbäck og signerte for Galatasaray i fjor etter flere suksessrike år i Olympiakos.

29-åringen takket i et Instagram-innlegg 6. januar sykehuset for hjelpen han hadde fått der.

– Vi står fortsatt overfor noen utfordringer, men jeg kommer tilbake sterkere. Det lover jeg. Vær så vennlige å ta meg med i tankene og bønnene deres, skrev han.

TV 2 har lørdag vært i kontakt med Gro Tvedt Anderssen, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i NFF, som skriver i en sms at henvendelser i denne saken må gå til klubb.

Galatasaray spilte Istanbul-derby mot Fenerbahce lørdag. Martin Linnes startet som høyreback i kampen som endte med en viktig 1-0-seier til nordmennenes lag. Resultatet gjør at Galatasaray overtar tabelltoppen med bedre målforskjell enn Fenerbahce.

@NTB/ TV 2

Relatert