Sander 'Grus' Iversen, Apeks Foto: Fahil Anweri/Apeks
Sander "Grus" Iversen, Apeks Foto: Fahil Anweri/Apeks

— Det var rett og slett utklassing

Apeks snublet i første runde mot Wizard, men slo hardt tilbake mot Fact Revolution.

Apeks har vunnet fire sesonger på rad i Telialigaen, men denne sesongen mente ekspertene at Apeks skulle få det tøffere grunnet endringene i lagoppstillingen.

— Jeg mener vi er gode nok til å vinne fremdeles, selv om denne lagoppstillingen ikke trener like mye, sier Ole Kristian Langan til TV 2 i forkant av kampen.

Apeks stiller nemlig med en annen startoppstilling til Telialigaen enn det de gjør i andre turneringer. Årsaken til dette er at klubben nå har fire svensker og kun èn nordmann i "første femmeren". Mens i Telialigaen er det krav om minst tre nordmenn.

— Stemningen er fremdeles god, ingen som er sure etter endringene. Vi vil fremdeles vinne, og vi vil vinne som et ett lag, avslutter Ole Kristian til TV 2.

Det startet godt for underdogen, men snudde fort.

Kampen startet på Fact Revolution sitt kartvalg (Train), og der skulle de briljere i starten av kampen. Stillingen stod 7-2 til Fact Revolution før de regjerende norgesmesterne våknet til livs. Apeks tok resten av rundene på første kartet, og sikret seg dermed en 16-7 seier.

TV 2 sin Counter-Strike ekspert, Morten Vollan, var sikker i sin sak i forkant av kampen.

— Apeks vinner 2-0, de kommer til å kjøre Fact Revolution av banen, sa Morten i studio under TV 2 sin sending.

— Vi visste vi var bedre

Apeks vant kampen til slutt etter overkjøring på kart nummer to. Apeks sin eneste gjenværende nordmann i startoppstillingen, Sander Iversen, hadde god kontroll på hvorfor de startet dårlig i dagens kamp.

— Denne lagoppstillingen har ikke spilt noe sammen, og vi var litt kalde. Med litt problemløsning fikk vi kontroll på kampen, og vi visste vi var bedre, forklarte Sander Iversen til TV 2 etter kampen.

— Det var rett og slett utklassing, Apeks viser seg sterke nok en gang, avslutter programleder Leon Andor Karlsen da kampen var over.

Følg Telialigaen GRATIS på TV 2 Sumo.

Relatert