Ødegaard har imponert Arsenal-profil: – Han har vært veldig åpen

Bernd Leno (28) tror det blir mye å glede seg over med Martin Ødegaard (22) de neste månedene.

Martin Ødegaard fikk sine første Premier League-minutter da han ble byttet inn i sluttminuttene mot Manchester United lørdag kveld.

Arsenal-manager Mikel Arteta forklarte benkingen av Ødegaard fra start med at nordmannen kun hadde halvannen trening bak seg med laget.

Imponert Arsenal-keeper

Nå forteller målvakt Bernd Leno at Ødegaard allerede har gjort inntrykk.

– Han har imponert veldig og vært veldig åpen med alle de første dagene. Jeg tror vi kommer til å ha det mye moro med ham de neste månedene, sier Leno til London Evening Standard.

Ødegaard er lånt ut fra Real Madrid resten av sesongen, men Arteta har allerede åpnet for å signere 22-åringen på permanent basis.

– Vi bør alle være veldig begeistret, for han er en offensiv midtbanespiller som vender opp, ønsker å gå fremover, vil spille pasninger og skape sjanser og levere målgivende, sier Leno.

Roses av manageren

Arteta mener Ødegaard har tilpasset seg godt i Arsenal.

– Han bringer med seg smil og glede. Teknisk er han en veldig begavet spiller. Han er en spiller vi trenger i de posisjonene, og forhåpentligvis kan han bidra meget raskt, sier Arteta til TV 2.

Arsenal møter Wolverhampton i Premier League tirsdag . Arteta uttalte etter 0-0-kampen mot Manchester United at Ødegaard kan starte om ikke lenge, men han vil ikke love noe om når det vil skje.

– La oss ta kamp for kamp. Han har trent halvannen dag med laget og har allerede fått noen minutter. Det er ikke en dårlig start, konstaterer han.

Relatert