I LONDON: Martin Ødegaard er på plass i London og nærmer seg en overgang til Arsenal.
I LONDON: Martin Ødegaard er på plass i London og nærmer seg en overgang til Arsenal. Foto: Javier Soriano

Arteta svarte på Ødegaard-spørsmål: – Vi er veldig positive

Mikel Arteta svarte på spørsmål om Martin Ødegaard etter seieren mot Southampton.

Arsenal-fansen har grunn til å smile om dagen. Tirsdag kveld ble det 3-1-seier borte mot Southampton, og snart er trolig Martin Ødegaard Arsenal-spiller.

På pressekonferansen etter kampen lettet endelig Mikel Arteta litt på sløret vedrørende låneovergangen for nordmannen. Og det kan virke som om det kun er detaljer som gjenstår før overgangen blir offentliggjort.

På spørsmål om hvor nær man er en avklaring, svarer nemlig Arsenal-manageren dette:

– Vi er veldig nærme, men alt er ikke unnagjort slik jeg forstår det. Jeg har ikke snakket med Edu de siste timene, men vi er veldig positive og tror at alt går i orden.

Edu er Arsenals sportsdirektør og mannen som vil ha stått for forhandlingene mellom Premier League-klubben og Real Madrid.

Mer fikk man ikke ut av baskeren vedrørende Ødegaard, men den lille kommentaren bør i hvert fall være nok til å trygge eventuelle frynsete Arsenal-nerver om at en endelig bekreftelse er nært forestående.

Det har vært en dårlig skjult hemmelighet i noen dager nå at Ødegaard er på vei til Nord-London-klubben.

Men den endelige bekreftelsen har latt vente på seg. Britiske medier melder imidlertid at den medisinske testen skal være bestått, og det er dermed grunn til å tro at en bekreftelse vil komme om kort tid.

Trolig allerede onsdag.