Arteta bekreftet Ødegaard-samtaler etter cup-exit

Arsenal-stopper Gabriel var uheldig da han satte ballen i eget nett etter 24 minutter i FA-cupoppgjøret mot Southampton lørdag. 1-0 betyr at Arsenal er ute.

Midtstopperens selvmål etter 24 minutter ble det eneste målet i FA-cupens fjerde runde lørdag på St. Mary's i Southampton. Dermed er tittelforsvarer Arsenal ute av turneringen.

Sportsnyhetene: Se scoringen øverst i saken

Kyle Walker-Peters kom rundt på høyre og slo hardt inn. Gabriel stakk ut en fot, traff ballen, og bare sekunder senere lå den i nettet bak en utspilt Bernd Leno.

Danny Ings var nære ved å øke til 2-0 etter 50 minutter, men forsøket fra spissen alene med Leno traff stolpen.

Etter kampen måtte Arteta svare på spørsmål fra sultne journalister. Ett av dem omhandlet Martin Ødegaards mulige overgang til Arsenal.

– Jeg vet ikke, i dag har vi spilt kamp. Jeg har ikke fått nyheter om saken siden i går kveld. Jeg får nok noen telefoner i dag for å se hvordan vi ligger an, sier Arteta på pressekonferansen.

Eddie Nketiah var nære ved å utligne etter halvspilt 2. omgang da han ble spilt gjennom av Pepe, men Nketiah ble stoppet av en god Fraser Forster i Southampton-buret.

Arsenal presset voldsomt på for utligning på tampen, men klarte ikke å få den forløsende utligningen. Dermed er Southampton videre til kvartfinale i FA-cupen.