ETTERTRAKTET: Dayot Upamecano kan velge og vrake blant Europas toppklubber.
ETTERTRAKTET: Dayot Upamecano kan velge og vrake blant Europas toppklubber. Foto: Ozan Kose

Fotballryktene: – Ønsket av både Liverpool og Manchester United

Og Serie A-interesse for Kieran Tierney.

Arsenal har fått et skikkelig oppsving den siste tiden. Fremover på banen er Bakary Saka, Emile Smith-Rowe og Alexandre Lacazette svært toneangivende, men det er bakover London-klubben virkelig har fått sving på sakene. Tre kamper på rad uten baklengsmål er uvant kost. En av spillerne som virkelig har imponert er Kieran Tierney. Nå er den skadeplagede skotten på radaren til Napoli, skriver Telegraph. Tierney var også Napoli-aktuell før Arsenal-overgangen.

Manchester United får tøff konkurranse fra PSG om den 22 år gamle Brest-midtbanespilleren Romain Favre. Det skriver The Sun. Samtidig har Manchester Uniteds interesse for Moises Caicedo kjølnet. Brighton skal nå være favoritter til å sikre seg 19-åringen, hevder Sky Sports.

RB Leipzigs midtstopperkjempe Dayot Upamecano er en ettertraktet mann. Arsenal, Manchester United, Liverpool og Chelsea er interesserte. Det er også Barcelona, Real Madrid og Bayern München. Det kan med andre ord bli et rotterace om å sikre seg underskriften til 22-åringen.

Everton vurderer å kaste seg inn i kampen om West Hams midtbanespiller Felipe Anderson, som er utlånt til Porto denne sesongen. Det skriver Teamtalk.

Chelsea har ingen planer om å la Ross Barkley forsvinne på billigsalg til Aston Villa, skriver Teamtalk. Barkley er på lån i Birmingham-klubben, og han gjorde sine saker strålende før han ble skadet. 27-åringen har to og et halvt år igjen av Chelsea-kontrakten sin.

Newcastle er på jakt etter midtstopper, og har i lengre tid vært koblet til Chelseas Fikayo Tomori. Ifølge Chronicle er et lån av 23-åringen høyaktuelt i løpet av januarvinduet. Det er imidlertid lite som tyder på at Newcastle lykkes med å hente Manchester Uniteds venstreback Brandon Williams på lån dette vinduet, ifølge Northern Echo.

Manchester City-midtbanespiller Fernandinhos kontrakt løper ut i sommer. Brasilianerens agent hevder at Athletico Paranaense kan bli 35-åringens neste arbeidsgiver, skriver Globo Esporte.

Fenerbahce vil ha 160 millioner kroner for midtbanespilleren Ozan Turfan. Både WBA og Crystal Palace har vist interesse for 25-åringen, skriver Hurriyet. Også russiske CSKA Moskva er i miksen.

Liverpool har vært i samtaler med klubber i Belgia, Tyskland og Sveits med tanke på et utlån av Sepp van den Berg, skriver Goal.

Relatert