Hauge sentral i debuten fra start

Jens Petter Hauge var involvert i det meste Milan skapte i de 75 minuttene han fikk på banen i sin debut fra start.

Lille - Milan 1-1

Uten Zlatan Ibrahimovic var Jens Petter Hauge blant de elleve Milan-spillerne som skulle forsøke å revansjere 0-3-tapet fra forrige møte mellom de to lagene.

Nordmannen viste seg fram ved et par anledninger, og var involvert i mye av det bortelaget skapte, før han ble byttet ut etter 75 minutter.

Samu Castillejo sendte Milan i føringen, før Jonathan Bamba utliknet for hjemmelaget.

Hauge sentral i tam førsteomgang

Verken hjemmelaget eller Hauges Milan bød opp til fest fra avspark, men nordmannen var involvert i de små farlighetene Milano-laget skapte i den første omgangen. Bortelagets største mulighet kom da Hauge ble spilt gjennom av Calhanoglu, men til tross for at bortelaget kom tre mot én mot Lille-forsvarer Jose Fonte, klarte ikke 21-åringen å servere lagkamerat Ante Rebic.

Nærmest scoring i førsteomgang kom hjemmelagets Luiz Araújo, med to gode forsøk fra distanse, men Donnarumma i Milan-målet hadde god kontroll på begge forsøkene. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Pangstart på andreomgang

Om starten på førsteomgang var tam, var starten på den andre stikk motsatt. Før det hadde gått et minutt spilte Sandro Tonali gjennom Ante Rebic, som uselvisk trillet ballen til Samu Castillejo på åpent mål. Dermed stod det 1-0 til den italienske ligalederen.

Hauge fortsatte å være involvert i det meste gjestene skapte offensivt, men det var hjemmelaget som skulle få den neste scoringen. 65 minutter ut i kampen utliknet Jonathan Bamba etter sløvt forsvarsspill.

Etter 75 minutter ble Hauge byttet ut.

Relatert