NÆRKONTAKT SMITTET: En Grüner-spillers nærkontakt er koronasmittet. Derfor blir kampen mot Storhamar utsatt på ubestemt tid.
NÆRKONTAKT SMITTET: En Grüner-spillers nærkontakt er koronasmittet. Derfor blir kampen mot Storhamar utsatt på ubestemt tid. Foto: Fredrik Hagen

Ny hockeykamp i Fjordkraft-ligaen utsatt

Norges ishockeyforbund opplyser at kampen mellom Grüner og Storhamar blir utsatt som følge av koronasmitte hos en nærkontakt.

Kampen mellom Grüner og Storhamar skulle etter planen blitt spilt torsdag kveld kl. 18.40, men må utsettes.

Norges ishockeyforbund opplyser i en Twitter-melding at det er påvist smitte hos en nærkontakt til en spiller i Grüner.

– Vi har en spiller som har smitte i nær familie. Han har nå tatt en hurtigtest som vi venter svar på i løpet av ettermiddagen. Vi bruker føre-var prinsippet og tar absolutt ingen sjanser. Vi kan ikke ta imot et lag her da situasjonen er så usikker, sier daglig leder i Grüner, Trond-Erik Larsen, til TV 2.

Han sier at beslutningen ble tatt i samråd med Storhamar. Det var ingen protester mot at kampen utsettes.

– Vi venter som sagt svar på testen i løpet av ettermiddagen og vil da i samråd med helsepersonell vurdere hva vi skal gjøre videre. I utgangspunktet skal vi sette oss på bussen i morgen ettermiddag for å kjøre til Stavanger, sier Larsen.

Grüner skal etter planen møte Stavanger Oilers lørdag.

Koronaviruset har skapt store problemer også i Fjordkraft-ligaen denne sesongen. Tidligere denne uken ble det kjent at hele 14 spillere i Sparta har testet positivt for Covid-19.

– Sparta har vært midt oppi dette, nå ble straks arbeidsdagen her også veldig annerledes. Det er en vanskelig og prøvende tid, men vi følger protokollene og smitterådene fra forbundet og fra ekspertene, sier Larsen.

Relatert